Közadakozás Budapest kerékpáros forgalomszámlálójára Hír

Kerékpárosklub;http://www.kerekparosklub.hu
2010/05/10
A készülék a helyszínen és az interneten is látható aktuális napi és éves adatokat fog szolgáltatni.
Hirdetés
A Magyar Kerékpárosklub rendkívül fontosnak tartja, hogy alaposabb adatokhoz jusson a kerékpárosok számának alakulásáról, az évszakok, napszakok, időjárás és más tényezők pontos hatásáról a kerékpáros közlekedésre. E cél érdekében - a budapesti kerékpárosokkal összefogva - szeretné felállítani a főváros és az ország első automata kerékpárosforgalom-számlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon . A készülék a helyszínen és az interneten is látható aktuális napi és éves adatokat fog szolgáltatni.
 

 
A Fővárosi Önkormányzattal folytatott előzetes egyeztetések eredményeképpen Budapest állja a hosszú távú üzemeltetés feladatát , míg magát a berendezést és tartozékait a kerékpárosok finanszírozzák közadakozásból, majd jelképes (1 forintos) áron átadják a városnak.
 
Célunk tehát az, hogy közös erővel összeadjuk a prototípus beszerzéséhez és felállításához szükséges pénzösszeget ( 1.600.000 Ft ), ezzel is kifejezve összefogásunkat a kerékpáros közlekedés terjedéséért. Magánszemélyek és cégek adományait egyaránt várjuk az alábbi számlaszámra
Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005
vagy az irodánkban (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 23.) készpénz befizetésével. Fontos, hogy a megjegyzés rovatba írjátok be:
„ SZÁMLÁLÓ ”
 
Szeretnénk a nyilvánosságnak is megmutatni, kik segítették a kerékpáros-számláló felállítását adományukkal. Ha hozzájárulsz neved és adományod közléséhez a honlapjainkon és a köszönőtáblán , kérjük, a banki utaláskor, vagy befizetési nyilatkozaton a közlemény rovatban add meg a feltüntetni kívánt neved vagy nickneved. A helyszínen aszfaltba rögzített táblán a 4999 Ft feletti összeget adományozók nevét jelenítjük meg , a készülék on-line felületén azonban minden adományozót felsorolunk.
 
Gyertek, segítsétek az akciót! Valósítsuk meg közösen a gondolatot! Mutassuk meg, milyen sokan vagyunk!
Hirdetés