Menü

2010.05.10.     Hozzászólás 0

Közadakozás Budapest kerékpáros forgalomszámlálójára

A készülék a helyszínen és az interneten is látható aktuális napi és éves adatokat fog szolgáltatni.

A Magyar Kerékpárosklub rendkívül fontosnak tartja, hogy alaposabb adatokhoz jusson a kerékpárosok számának alakulásáról, az évszakok, napszakok, időjárás és más tényezők pontos hatásáról a kerékpáros közlekedésre. E cél érdekében - a budapesti kerékpárosokkal összefogva - szeretné felállítani a főváros és az ország első automata kerékpárosforgalom-számlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A készülék a helyszínen és az interneten is látható aktuális napi és éves adatokat fog szolgáltatni.

 

 

A Fővárosi Önkormányzattal folytatott előzetes egyeztetések eredményeképpen Budapest állja a hosszú távú üzemeltetés feladatát, míg magát a berendezést és tartozékait a kerékpárosok finanszírozzák közadakozásból, majd jelképes (1 forintos) áron átadják a városnak.

 

Célunk tehát az, hogy közös erővel összeadjuk a prototípus beszerzéséhez és felállításához szükséges pénzösszeget (1.600.000 Ft), ezzel is kifejezve összefogásunkat a kerékpáros közlekedés terjedéséért. Magánszemélyek és cégek adományait egyaránt várjuk az alábbi számlaszámra

Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005

vagy az irodánkban (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 23.) készpénz befizetésével. Fontos, hogy a megjegyzés rovatba írjátok be:

SZÁMLÁLÓ

 

Szeretnénk a nyilvánosságnak is megmutatni, kik segítették a kerékpáros-számláló felállítását adományukkal. Ha hozzájárulsz neved és adományod közléséhez a honlapjainkon és a köszönőtáblán, kérjük, a banki utaláskor, vagy befizetési nyilatkozaton a közlemény rovatban add meg a feltüntetni kívánt neved vagy nickneved. A helyszínen aszfaltba rögzített táblán a 4999 Ft feletti összeget adományozók nevét jelenítjük meg, a készülék on-line felületén azonban minden adományozót felsorolunk.

 

Gyertek, segítsétek az akciót! Valósítsuk meg közösen a gondolatot!
Mutassuk meg, milyen sokan vagyunk!

Olvass többet a témáról: kerékpárosforgalom-számláló, kerékpársáv