Kedvezményes nevezés!

Hungaroringfutas.hu
2013/05/07
A Cube Tour de Hungaroring kedvezményes nevezési időszaka hosszabb lett!
Hirdetés

A Cube Tour De Hungaroring meghirdetése és a kedvezményes nevezési időszak túl rövidre sikerült. Ezért - bár az országúti versenyre szép számmal neveztetetek - úgy döntöttünk hogy meghosszabítjuk a kedvezményes (bruttó 3800 ft) nevezést Május 13-ig. Természetesen ez minden versenyszámra érvényes.

 

Személyes nevezés a Tour de Velencei-tó-n
A Cube Tour de Hungaroringre személyesen is tudtok nevezni, ha eljöttök május 11-én a Tour de Velencei-tóra. Ott a versenyközpontban a Bringapalya gyerekeknek Capriolo sátrában tudtok nevezni.

 

Monti verseny a hungaroringen. Miiii? Hülyék vagytok? – Nem.
Amiről még nem beszéltünk. A Hungaroringen van egy Off Road Center, amin a Cube Mini MTB Maratont szervezünk, szintén június 29-én. Erre is természertesen kedvezményesen tudtok nevezni május 13-ig. Első hallásra furcsa lehet, hogy milyen monti versenyt lehet összehozni a Hungaroringen, de hangsúlyozzuk egy nagyon jó off road pályán tudjátok magatokat és a bringátokat kipróbálni ha neveztek a Cube Mini MTB Maratonra. Célunk, hogy mosolyogjatok, ezért nem lesz kemény a terep. A héten a pályákról lesz egy videó is. Személyesen Valter Tibort visszük ki, Waberer\'s Areus CUBE Pro MTB Team csapatvezetőjét, a mountain bike válogatott szövetségi kapitányát, aki korábban országúti kerékpárversenyzőként lett párszor magyar bajnok, így bátran kijelenthetjük, hogy ért a pályákhoz. Kíváncsiak vagyunk: ő vajon mit mond.

 

Nyeremény
Igen, nevezni nem csak az élményért lehet, hogy a Hungaroringen versenyezhettek-tekerhettek. Hanem a versenyek után közvetlenül június 29-én kisorsolunk az indulók közt 500.000 ft értékű Cube nyereményeket. A főnyeremény természetesen egy bringa lesz. Hogy pontosan milyen, azt a videóban mutatjuk be. Tudjátok, abban, amiben Valter Tibit visszük ki a hungaroring off road központjába, hogy véleményezze a Cube Mini Maraton pályályát.

 

Csattanó nincs?
De van. Akinek még ez sem elég, egyetlen, azaz egyetlen napon lesz még egy kedvezményes nevezés, de csak személyesen. Hogy hol? Azt legközelebb eláruljuk!

Tehát május 13-ig kedvezményes nevezés (bruttó 3800 ft-ért) a Cube Tour De Hungaroringre és a Cube Mini MTB Maratonra. Ki ne hagyd 5 év után az első versenyt a Hungaroringen!

 

Hirdetés