Hétvégén startol a Downhill szezon! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/04/21
Most hétvégén rendezik meg a 2010-es Downhill Magyar Kupasorozat első versenyét a Mátrában. Go Bagolyirtás...
Hirdetés
Ha valami igazán izgalmas, és látványos eseményre akartok menni a haverokkal a hétvégén, látogassatok el Mátrába Bagolyirtásra ( ez egy helység neve, nem nyírják ki a galambokat :) ) , ahol most rendezik az idei DH szezon első futamát! Szurkoljatok, érezzétek testközelbél, ahogy elszáduldanak mellettetek félelmetes tempóban az állig felvértezett riderek. Lehet téged is elkap az adrenalin, és kedvet kapsz a hagyományos bringázás mellett ehhez a sportághoz is!  Annyi biztos, hogy profi versenyrendezés, fiatalos, baráti hangulat vár.
 
A Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület idén is kiveszi részét a hazai DH Kupasorozat rendezéséből. Első rendezvényük a Mátraszentimre közelében lévő nagyon technikás, és méretes ugratokkal tűzdelt Bagolyirtáson lesz.
 
A pálya 1790 méter hosszúra, és 288m szintkülönbséggel várja a résztvevőket. A biztonsági szabályok továbbra is szigorúak: Állvédős (full-face) bukósisak használata a versenyen és az edzésen egyaránt kötelező. A sisak napellenzővel (shilddel) kell, hogy rendelkezzen. Az arcot nem védő sisakok használata nem engedélyezett.
Bővebb infót a versenyről, nevezésről , szabályokról itt kaptok.....
Hirdetés
Hirdetés