Menü

2011.05.26.     Hozzászólás 0

Matratura.hu

Hegyi Sportok Bázisa Mátrafüreden

Hegyi Sportok Bázisa a mátrafüredi buszváróterem helyén - Június elején Asgard premier teszthétvége

Új élet költözött a korábban elhanyagolt és jobb sorsra érdemes buszváróterembe Mátrafüreden. Májusban megnyílt a Hegyi Sportok Bázisa, mely a település frekventált helyén nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy központja és mozgatója legyen a helyi turizmusnak. A Mátra Túrakerékpár és Segway Klub jóvoltából megújult épületben hiánypótló tevékenység zajlik. A gyönyörűen és ízlésesen kialakított, minden pontjában a természetességre fókuszáló üzlet Magyarországi viszonylatban egyedi szolgáltatásokat nyújt.


 
A terepsegway-túrázás mellett itt nyílt meg az öreg kontinens első GEPIDA tesztcentere, ahol a GEPIDA csúcskerékpárjai extrém körülmények között is kipróbálhatóak. A Bázis ad otthont a PegPerego elektromos kisautóinak, hiszen próbaüzemet tart fenn. A tervek szerint a buszmegálló melletti jelenleg kihasználatlan területen speciális KRESZ terepasztal épül, melynek kivitelezésében az egyesület lelkes aktivistái oroszlánrészt vállalnak. A terepasztal a környék nevezetességeit felvonultató makett is egyben, ahol különféle közlekedésbiztonsági szituációkat lehet gyakorolni.

A Hegyi Sportok Bázisa üzletében, nem csak megvásárolni lehet a kiegészítő túrafelszereléseket; extrém időpontokban is igénybe lehet venni a  kerékpárszervizt, vagy a mosatási szolgáltatást. 

 

81577-hegyisportokbazisa.jpg


 
Az egyesület a bajba jutott kerékpárosoknak is segít, hisz egyedülálló hegyi mentő csapattal rendelkezik. Telefonos segítségkérés esetén azonnal meg tudja kezdeni a bajbajutottak mentését. A Bázis mindezen szolgáltatásokon felül turistáknak szánt  információs központként is üzemel.  A bolt előtt található a
www.gyongyosmatra.hu új portál-rendszer egyik touchinfo pontja, ami érintőképernyő segítségével on-line módon segít az erre járóknak éjjel nappal a tájékozódásban akár programokról, akár szálláshelyekről van szó. 

 

Az egyesület tagjai várják azok jelentkezését, akik szeretnének akár szállásadóként, étteremtulajdonosként, vagy bármely más a turisztikához kapcsolható szolgáltatásukkal az információs rendszerbe kerülni.  
 
Klubtagként itt is előnyt élvezel és kedvezményt kapsz.

Lépj be a klubba, akár on-line, és minden ami kerékpár, bringa és túra, rögtön testközelbe kerül. A részletekről itt mindent megtudhatsz: www.matratura.hu
 


ASGARD premier teszthétvége június első hetében Mátrafüreden

Az ASGARD-sorozat csúcsmodelljeit próbálhatod ki június 3-5 között Európa első GEPIDA tesztcenterében. A premier teszthétvégéhez hasonló esemény még nem volt, ezért itt a helyed!

Ha nem akarsz lemaradni a nem mindennapi élményről érdemes előre on-line időpontot foglalnod, hogy biztosan hozzájuthass a csúcsgépekhez, melyeket most szerelnek össze legújabb szervizünk szakemberei a mátrafüredi Hegyi Sportok Bázisán.

Olvass többet a témáról: Tesztcenter, gepida