Ezeket a bringákat hajthatod a tesztnapon

Mozgásvilág.hu (címfotó: Paraferee)
2012/09/11
Teszteld le a csúcsbringákat és kiegészítőket október 6-án! Kiszivárgott a - majdnem - végleges lista a várható palettáról.
Hirdetés

Ha nem lennél képben, milyen tesztnapról hadoválunk, akkor gyorsan és jelentkezz az ingyenes tesztelésre! Nagyvonalakban annyi, hogy 2012 október 6-án temérdek 2012-es és 2013-as csúcskerékpárt és hozzá való kiegészítőt próbálhatsz ki éles körülmények között ingyen és bérmentve.

 

Lassan véglegesedik a lista a megjelenő márkákról és a tesztelhető csodákról, amiket a teljesség igénye nélkül rögvest eléd is tárunk.

 

Focus

A Focus kerékpárok legjobbjainak nyergében viríthatsz, mint pl. a high-end merevfarú karbonvázas Raven 6.0, vagy a tiszta hajtást garantáló FSL 5.0. Mielőtt letesztelhetnéd, az egyik legnagyobb és legmodernebb tesztközpontban „kínozzák” meg bringáikat. Próbáld ki Te is a következő modelleket:

Focus FSL 5.0 Focus Raven 6.0 Focus Raven 5.0 Focus Mares cyclecross Focus Black Forest 4.0 Focus Black Hills Focus Fat Boy Focus Whistler

Bővebb infók a bringákról itt!

  

Haibike

 

A Haibike összteleszkóposai közül a Rock Shox Reba villás és Fox Float hátsó rugóstagos, aluvázas XT géppel, a Sleek Marathon RC -vel domborít, míg merevfarú kategóriában a karbonvázas (9,9kg), Sram váltós Light RC -t adja a tesztelők ülepe alá.

A Haibike bringákról részletes infót itt találsz!   

 

Merida

 

A Merida standján ne is keress 2012-es bringákat, helyette "be kell érned" a 2013-as év sikervárományosaival, hangsúlyosan a 29"-es kerékmérettel megáldott példányokkal. Ha eddig nem ismerted a "bigfoot" életérzést, most belekóstolhatsz. A Big Ninety Nine és a Big Nine széria három-három éllovasa mellett egy XT-s One Twenty-vel is átsuhanhatsz az erdei tesztpályán.

Merida Big Ninety Nine 1000 Merida Big Ninety Nine XT Merida Big Ninety Nine Pro Merida Big Nine Lite Team Merida Big Nine Lite 1500 Merida Big Nine Carbon XT One Twenty XT

A Merida kerékpárokról

 

Endura

 

Az Endura kerékpáros ruházatai is eljönnek a tesztnapra, így személyesen győződhetsz meg mindarról a jóról, amiről már mi is a teszteink során. A lista nem rövid, úgy is mondhatnánk, hogy hosszú, hiszen alsó- és felsőruházat mellett kesztyűk, kamáslik és napszemüvegek is ott lesznek a tesztnapon. A Coolmax betétes Clickfast nadrágok már minket is meggyőztek, így izgalommal várjuk, hogy személyesen találkozzunk a vízálló és ultrakönnyű kerékpáros kabátokkal:

Endura Helium Jacket Endura Convert Jacket Endura Stealth Softshell Jacket Endura MT500 Jacket Endura Venturi Jacket Endura Windchill Jacket Endura Hummvee Short Endura MT500 Spray Short Endura Singletrack II Short Endura kesztyűk Endura napszemüvegek Endura kamáslik

Az Endura cuccokról

 

Rose

A Rose újdonságnak számít a hazai piacon, erről nemrégiben mi is beszámoltunk .  A tesztnapra elhozzák Neked az új 29-er összteleszkópos modelljüket, a mindössze 2500 grammos vázzal, a nagy sikerű 1700 grammos vázra szerelt csúcs 29-er járgányt és egy karbonvázas országúti csodát is.

 

Ezeket a Rose járgányokat tesztelheted: Rose Dr. Z Rose Xeon CRS Rose Mr. Ride

A Rose márkáról és a bringákról bővebb infó itt!



 

Specialized

 

A Specialized már nagy tapasztalattal rendelkezik a kerékpár tesztelés területén, ezért biztosak lehettek benne, hogy nem lesz gyenge a "speci"-felhozatal.

Camber FSR Comp 29 XL Stumpjumper HT Comp Karbon 29 L Epic FSR Comp M 2012 Stumpjumper FSR Comp M 29 2012 Carve Pro 29 M 2012 Camber FSR Comp L 2012 Carve Comp 29 L 2012 Stumpjumper FSR Comp M 29er

A Specialized cuccokról bővebben itt érdeklődhetsz!

 

 

Vaude

 

A Vaude komolyan vette a tesztnapon való megjelenést és egy tekintélyes termékminta-csomagot állított össze. A 2012-es év sikertermékei mellett a 2013-ban megjelenő kollekció impozáns darabjait is kihozza a nagy napra. A kollekció egyik kiemelkedő darabja lesz a Tracer 15 (vagy 20, vagy 25) literes All Mountain hátizsák az igazán belevaló bringásoknak. A Vent Tex hátrendszer nek köszönhetően a hátizsák a zúzós lefeléken is a hátadon marad, miközben szellőzése és a súlyelosztása a legjobb hátizsákok közé emeli. Lesz mit nézni:

 

Vaude 2012-es széria Bike Alpin 25 + 5 Cluster 10 + 3 Gravit 20 + 5 Gravit 25 + 5 Gravit 30 + 5 Hyper 14 + 3 Splash 20 + 5 Tracy 16

Vaude 2013-as széria cluster 10+3 hyper 14+3 splash 20+5 bike alpin 25+5 bike alpin 30+5 Tracer 15 Tracer 20 Tracer 25 Trail Light 9 Trail Light 12 Trail Light 16 Tracy 16

Részletes infók a kiállított termékekről itt!

 

Magura, Specialized

Alkatrészek és kiegészítők terén jelen lesz a Magura és a Rudy Project is.

 

Szóval, ha eddig nem lett volna egyértelmű, és próbálj ki mindent!
Hirdetés