Ilyen a tökéletes tesztkörnyezet

Simon Ádám
Simon Ádám
2012/10/08
Sokba került elintézni a verőfényes napsütést, de megérte...
Hirdetés

Kezdhetném azzal, hogy az "x-edik alkalommal szuper időben megrendezett... meg hogy kicsik és nagyok egyaránt... de bőven elég lenne ennyi is: Király volt, soha rosszabb szombati programot! Megpróbálom a kettő közé belőni a beszámolót, aztán beszéljenek helyettem a képek...

 


Fotó: Kimura

 

Szóval, a tavalyi "próbaüzem" után idén továbbgondolva a rendezvényt, még több kerékpáros márkával, így még több tesztelhető kerékpárral vágtunk neki a tesznapnak (Bergamont, Focus, Haibike, Merida, Rose és Specialized), és Vaude kerékpáros táskákat, Rudy Project bukókat, szemüvegeket, valamint Rubena gumikat lehetett megfogdosni és/vagy kipróbálni.

  


Fotó: Kimura

 

Az se volt gáz, ha valamelyik bringán beállításokat kellett végezni, mert a Doctor Bike (Powered by Motorex) ingyen végezte a beavatkozásokat, akár a látogatók saját bringáján is. Akit megfogott a bringásbarát hegyi környezet, az akár helyben is foglalhatott magának szobát a Kétkerék Vendégházban.

 

Fotó: Kimura

 

És ezennel büszkén jelentem, hogy keresztfiam a tesznapon felállított ügyességi pályán tanult meg pótkerék nélkül bringázni :)

 


Fotó: Digitalworld.hu

 

Nem csak kerékpár: Futó- Túra tesztnap

És hogy a "tesztnap" címet minél jobban kimerítsük, a kerékpáros vonal mellett túra- és futó tesztelést is szerveztünk, ahol az Asics, Fjall Raven, GriSport, Salomon, Suunto és Zamberlan termékeket lehetett fogdosni, kipróbálni egy próbakörön.

 


Fotó: Paraferee

 

A Mountex impregnáló szereit a jó időnek köszönhetően nem kellett élesben kipróbálni, de a következő napokat elnézve, hasznos volt, hogy megismerhettük.

 


Fotó: Paraferee

 

Aki a forgatag után testi-lelki egyensúlyra vágyott, a FindBalance slackline pályán kereshette meg magának (már, ha sikerült), Just & Nahrin izotóniás termékekkel frissült fel, játszott a nyeremény Sony mp3-lejátszókért, vagy megkóstólta a Horalky nápolyi szeletet, amiből a vaniliás nagyon fogyott, de még jobban a mogyorós és a csokis.

 

A célt elértük: bárki ingyen megismerhette és ki is próbálhatta a piac legjobb kerékpáros-, túra és futó termékeit és eldönthette, hogy melyik a számára megfelelő sportcucc. És mindezt egy kellemes hétvégi szabadidős program keretében... Köszönjük a kiállítóknak és a résztvevőknek, nélkületek ez nem jöhetett volna létre!

 


Fotó: Paraferee

 

További fotókat facebook oldalunkon találsz (rajta vagy?): klikk ide!

 

Hirdetés