Ebike.hu Challenge 2022

Ebike.hu Challenge 2022

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2022/05/09
Nyerj FLR kerékpáros cipőt és szerezd meg a garantált kedvezményt!

Bringázz egy héten át, legalább 5 napon és szerezd be régen vágyott, vagy a feltétlenül szükséges kerékpáros alkatrészeidet, felszereléseidet az eBIKE.hu webshopból 10% kedvezménnyel (kerékpárok kivételével mindenre, tehát az akciós termékekre is érvényes!!!)! 

A sikeres teljesítők között kisorsolunk egy közel 40ezer forint értékű FLR tekerőcsatos kerékpáros cipőt (országúti, vagy mtb, választás szerint).

Ebike.hu Challenge 2022-1

Nem számít a táv, nem számít a tempó, csak legyél aktív és tekerj egy héten át, legalább a hét 5 napján valamennyit! Kerékpározhatsz akár a munkahelyedre és vissza, bejárhatod a hazai, de akár a külföldi országutakat is, vagy zúzhatsz terepen és akár görgőzhetsz is.
Ebike.hu Challenge 2022-1

Ebike.hu Challenge 2022

Így vehetsz részt a kihívásban:

1 - Regisztrálj! A regisztrációs felületen add meg neved, email címed és facebook profilod linkjét!

2 - Kerékpározz a challenge időtartama alatt legalább 5 alkalommal (egy napon csak egy teljesítést veszünk figyelembe)!

3 - Rögzítsd a kerékpározásaidat bármelyik erre alkalmas eszközzel, applikációval (pl. Garmin, Suunto, Polar, Coros, Strava, Endomondo stb.)

4 - Oszd meg nyilvánosan az így rögzített tevékenységeket Facebook profilodon és használd a következő hashtageket: #ebikehu #tavaszichallenge 

Nyeremények, kedvezmény

A játék végén valamennyi teljesítő automatikusan megkapja a 10% kedvezményre jogosító kupont, illetve részt vesz a sorsolásban, melynek fődíja egy FLR F-70 mountainbike-, vagy FLR F-11 országúti kerékpáros cipő (a nyertes választása szerint). Fontos, hogy megosztásaidnak nyilvánosnak kell lenniük, hogy ellenőrizni lehessen a teljesítésedet!

Az eBIKE.hu jóvoltából minden regisztrált résztvevő, aki legalább egy aktivitást megosztott FB-on a játék során egy egyszer felhasználható 10%-OS KUPONT KAP, amit kerékpárok kivételével bármire beválthat.

Ebike.hu Challenge 2022-2
Ebike.hu Challenge 2022-2

Határidők, sorsolás

A játékra regisztrálni 2022. május 9-től május 18-ig lehet. A teljesítéseket a regisztrációt követően azonnal el lehet kezdeni.

A legkésőbb 2022. május 22. éjfélig teljesített és megosztott kerékpározásokat vesszük figyelembe (ebből adódik, hogy legkésőbb május 18-án el kell kezdeni a teljesítést).

Az első és utolsó teljesítés 7 napon belül kell történjen. A legalább 5 teljesítést külön napokon kell rögzíteni.

Sorsolás és eredményhirdetés 2022. május 23-án.

Regisztrálj és indulhat a Challenge!

Játékszabályzathoz klikk ide!