Amit a tesztnapról tudni érdemes... Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/09/25
A legfontosabb infók a szombati teszteléshez
Hirdetés

Időpont, helyszín
2014. szeptember 27. 10:00-17:00
Csillebérci Szabadidő Központ (1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.)

 

Megközelítés
Autóval - A déli pályaudvar közelében, az Alkotás útról nyíló Istenhegyi út, majd folytatólagosan Költő utca - Diana utca - Eötvös út kombó után a Normakert vendéglőnél balra tovább folytatólagosan a Konkoly-Thegére jutsz. A kisvasút utáni első kapu NEM nyerő, menj tovább még szűk egy kilométert és a II. Kapun tudsz bejönni. A Központ területén belül 500 Ft/autó a parkolás egész nap, de a bejárattól kívül is van lehetőség parkolni, onnan nem nagy távolság begyalogolni.

Bringával - Keményeknek például ugyanaz az útvonal megteszi, mint az autósoknak, de ha a combos emelkedőt kihagynád, van lehetőség bringa-tömegközlekedés kombóval feljutni. A FOGASKEREKŰ NEM JÁR, ELŐRELÁTHATÓLAG OKTÓBER 10-IG! Helyette 10 percenként induló pótlóbuszokkal lehet feljutni a Széll Kálmán térről és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomásig. A pótlóbuszokon buszonként 2db kerékpár szállítható ()! A végállomástól a Golfpálya út - Hegyhát út - Eötvös út - Konkoly kombóval lehet a Tesztnapra eljutni.

Tömegközelekedve - A Széll Kálmán térről induló 21-es busz Magas úti megállója éppen a II. kapunál van mindkét irányban.

 

Átöltözés, csomagmegőrzés
A tábor területén, átöltözési lehetőséget biztosítunk, a futóközpont mögött "pártíz" méterre lévő vizesblokkban.

Hivatalos csomagmegőrzés nincs.

Ha kerékpárral érkezel, számos tereptárgy, korlát szolgál lakatolásra.

 

Tesztelés
Előzetes regisztráció négy márka esetében van. A Specialized kerékpárok esetében kötelező (regisztrálni itt lehet), a Mondraker és Cannondale kerékpárok és az inov8 futócipők esetén javasolt (megúszod a sorbanállást, várakozást). Mondraker reigsztráció itt, Cannondale regisztráció ittinov8 regisztráció itt.

Minden egyéb esetben, egyszerűen csak sétálj oda a kiválasztott márka sátrához és jelezd az ott dolgozó segítőknek, hogy melyik bringát/futócipőt szeretnéd tesztelni. Minden esetben személyi igazolvány szükséges, kerékpár teszteléshez a bukósisak kötelező! Taposó és spd pedál jellemzően minden tesztcenternél van, ha ettől eltérő típusú, saját cipőben tekernél, akkor pedálodat is hozd magaddal (vagy ha ragaszkodsz a saját pedálodhoz, akkor is mindenképp).

18 év alatti személyeknek a teszteléshez szülői meghatalmazás szükséges!

A Northwave sátornál egyébként biztonságos keretek között, görgőn ki is próbálhatod milyen érzés spd-pedállal tekerni.

Kerékpármárkák
Author, Cannondale, CTM, Focus, Ghost, Giant, GT, Haibike, KTM, Kross, Lapierre, Merida, Mondraker, Neuzer, Rose, Specialized, Trek

Futócipő márkák
Asics, Hoka, Inov8, Mizuno, Nike, Salomon

  

Forgalmi rend
Piktogrammokkal, kordonokkal és szalagokkal kijelölt kerékpáros- és gyalogos útvonalakat biztosítunk. Az útvonalak esetenként keresztezik egymást, ezért kérjük, hogy a forgalmi rendet tartsátok be, legyetek tekintettel egymásra, mások testi épségét ne veszélyeztessétek! Ahol gyalogosok és kerékpárosok közösen tartózkodnak, ott kérjük száljatok le a kerékpárról és tolva haladjatok tovább! Ez különösen érvényes a tesztsátrak előtti területre is.

 

Egyéb programok
A legtöbb tesztcenter nyereményekkel, extra programokkal is készül, ezért érdemes valamennyihez ellátogatnod.

A Focus és a Pro-User sátornál értékes nyeremények várnak, a Merida tesztelők garantált bringás ajándékcsomagot kapnak, a Kétkerék Vendégház pedig eszem-iszom dínomdánommal készül.

Éhezni ezen kívül sem kell, hiszen egyrészt melegételeket is kínáló büfé is lesz, de a BioTech USA, a Horalky, a High5, az Easyway Sport és a Just & Nahrin sátrak is finomságokat kínálnak egész nap.

Ingyenes kerékpárszerviz áll rendelkezésre a kisebb beavatkozásokhoz, fék-váltó stb. beállításokhoz a DoctorBike jóvoltából.

Kerékpáros kiegészítőket illetően a Sidas talpbetéteket, a Rudy Project napszemüvegeket, a Northwave kerékpáros ruházati kellékeket és a Holmenkol impregnálószereket lehet megismerni.

A futók Suunto sportórákkal, pulzusmérőkkel, a Hilly és Ronhill futóruházati kellékekkel ismerkedhetnek és betekintést nyerhetnek a GriSport túrabakancsok világába is.

Közös Salomon Citytrail futóedzés lesz 15:00-tól, ahol szakképzett edzők vezényletével fejlesztheted futótechnikádat és közben még cipőt is tesztelhetsz.

Figyeld Bíró Ádám szpíker szövegelését, aki egész nap tájékoztat majd a kínálkozó lehetőségekről!

 

Hirdetés