Mindenki imád tesztelni

Mindenki imád tesztelni

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/09/28
Még a pókember is eljött a kerékpáros és futó tesztnapra
Hirdetés

Még órákkal a Mozgásvilág.hu Kerékpáros és Futó Tesztnap után is rengeteg kerékpár (29"-es, 27,5"-es monti, össztelós, merevfarú, Lauf villás, karbon, alu, ebike, országúti kecsességek) és temérdek futócipő (mezítlábas, vagy éppen agresszív talpú, terepre, aszfaltra, vagy mindkettőre) képe káprázik a szemem előtt.

Meg azé a temérdek látogatóé, akik közül volt, akik csak azért szaladtak el bukót vásárolni, hogy tesztelhessenek, vagy akik már reggel óta azért próbáltak futócipőket, hogy a délutáni közös edzésen a legjobb típusban vehessenek részt.

 

Bringapark Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu
Bringapark
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág.hu

 

Lepaktáltunk az ördöggel, vagy simán csak marha szerencsénk van már negyedik éve az időjárással, de a Tesztnap titka mégsem ebben, hanem a több tucat kiállító minőségi és odaadó munkájában és a kilátogató tesztelők lelkesedésében rejlik. Egész Csillebérc megtelt futókkal és bringásokkal és méltó összképet okoztak így a hegyvidéknek.

Bíró Ádám szpíker (magyarul: dumagép) fogalmazta meg a lényegét, valahogy így szólt:

"Egy helyen van rengeteg futó, bringás és kiválóan érzik magukat, pedig nincs is verseny…"

- nem biztos, hogy pont így mondta, de szerintem ez volt a lényege...

 

Mindenki nyert
Idén különösen megérte előregisztrálni, mert a Nyúlcipőbolt vásárlási utalvány és a sok-sok Bringaréna belépő mellett egy Kross kerékpár is gazdára talált… vagyis, mire sorsoltunk, már befejezte a fődíj nyertese a tesztelést és hazafelé tartott, de köszöni szépen és üzeni mindenkinek, hogy nagyon örül a nyereménynek (bár azt hitte a telefonban, hogy csak szívatom). Végre valahára a Bükk Maraton Evolúciós különdíjat is átadhattuk az őt megillető bringásnak, mert valahogy mindig elfelejtette átvenni :)

 

A képek
A szócséplés helyett most már beszéljenek a képek a bringákról, futócipőkről, tesztelőkről, a pókemberről és a csajokról, amiket Facebook oldalunkon megtaláltok.

 

Futóedzés Forrás: Baumann Viola - Mozgásvilág.hu
Futóedzés
Kép forrása: Baumann Viola - Mozgásvilág.hu

 

U.I.
Létezik olyan, aki olvassa ezt a beszámolót, de fogalma nincs, mi a fene ez a Tesztnap? Nos, képzelj el egy napot, amikor élesben és ingyen, kötelezettségek nélkül próbálhatod ki több tucat márka legjobb kerékpárjait és futócipőit. Vagy csak azért, hogy legalább egyszer az életben kipróbálhass egy high-end sportcuccot, vagy azért, hogy ne vásárlás után találd magad abban a helyzetben, hogy mégsem jön be, amit vettél.

A Mozgásvilág.hu Kerékpáros és Futó Tesztnapon ezek a márkák és kiállítók emelték a nap színvonalát: Author, Asics, BioTechUSA, Cannondale, CTM, DoctorBike, Easyway Sport, Focus, Ghost, Giant, Grisport, GT, Haibike, High5, Hilly, Hoka, Holmenkol, Horalky, Inov8, Just & Nahrin, Kétkerék Vendégház, KTM, Kross, Lapierre, Merida, Mizuno, Mondraker, Neuzer, Nike, Northwave, Pro User, Ronhill, Rose, Rudy Project, Salomon, Sidas, Specialized, Trek, és a Turistamagazin

Jövőre gyere Te is!

Hirdetés