Trek bringák a tesztnapon Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/09/10
A Trek izgalmas tesztflottával érkezik a tesztnapra...
Hirdetés

Trek mtb, országúti és cyclocross kerékpárok izgalmas tesztflottájával találkozhattok, ha kilátogattok az idei Mozgásvilág.hu Kerékpáros Tesztnapra. Lesznek idei, de jövő évi izgalmas modellek is, melyek garantáltan nem fognak hidegen hagyni.


Trek Domane 4.3 (2015)


A Trek Domane 4.3 karbonvázas kerékpár rengeteg fejlesztéssel bír. A kényelem érdekében alakítottak a tervezők a váz geometriáján: magasabb homlokcsövet kapott, hogy az ezáltal elért üléspozíció kevésbé terhelje meg a derekat. A következő komfortelem az IsoSpeed fejlesztés: Általában a felső cső veszi át a rezgést, ami a hátsó tengelyről jön, mivel egységet alkotnak és így merev a váz.

 
Trek Domane

Az IsoSpeed decoupler funkciójának lényege, hogy elválasztottuk az ülőcsövet a felső csőtől, így a hátsó tengelyről érkező ütések, rezgések nem terjednek át az ülőcsőre. 50%-kal nagyobb lett így a váz függőleges rezgés elnyelő képessége. Nem a gerinced nyeli el az út rezgéseit, hanem a váz! IsoSpeed villa fejlesztés: A villát is úgy alakították ki, hogy simábbá tegye a kerékpározást. A villapapucs feletti extra görbület a rezgések nagyobb részét tudja elnyelni, mint a hagyományos formájú villák, így kevesebb rezgés jut el a kezedig.

Trek crockett 5 (2014)
Ideális tárcsafékes cyclocross kerékpár akár a hobby szinten versenyzőknek is, jó geometriája és alacsony tömege miatt.


Trek fuel ex 7
Mi már leteszteltük, amit ott elolvashatod. Nálunk kiválóra vizsgázott, valószínűleg neked is tetszeni fog.


Trek superfly 9.8 (Lauf villával)
Merevfarú 29-es kerékpár. Full Shimano XT hajtással és váltóval. És az országban egyedülálló Lauf villával várja tesztelőket.


Trek superfly fs 9
Egy igazán kemény, élménydús fully Trek MTB kerékpár. Tökéletes élményt fog biztosítani a tesztnapon is számodra. Gyere és próbáld ki a Trek standon!


Trek Superfly


Hol lehet ezeket a bringákat kipróbálni?
Hát a Mozgásvilág.hu Kerékpáros Tesztnapon...

 

 

Hirdetés