Havasrekettye Kupa (Cupa Rachitele) jégmászó verseny Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/01/25
Havasrekettye Kupa (Cupa Rachitele) jégmászó verseny immár az ötödik alkalommal kerül megrendezésre. 2003 óta, a résztvevők visszajelzései alapján, próbáljuk egyre hatékonyabban megszervezni a versenyt.
Hirdetés

Az idén határon túli versenyzők is benevezhetnek a versenyre. Szeretettel várunk minden extrém sportot kedvelő, profi és amatőr versenyzőt! Havasrekettye Kupa (Cupa Rachitele)   a Vegyes Mászás Országos Bajnokság első fordulója lesz, de ez nem zárja ki a más országból jővő versenyzők részvételét.

Helyszín: Havasrekettye vízesés, Kolozs megye, Románia Időpont: február 2-3 Próbák: - nehézség (vegyes mászás)             - gyorsaság természtes jégfalon Mindkét versenyágban lesz női és férfi kategória. A vegyes mászás (dry tooling) próbához 4 pálya áll a versenyzők rendelkezésére.

Nevezési díj: 15 RON (4 euro) A bíráskodást a Román Hegy- és Sportmászó Szövetség biztosítja. A nyeremények: készpénz és sportfelszerelés. Életkor: 18 éven felüliek jelentkezhetnek.

Alternatív: séta lovas szánnal,                 meleg ételek és italok fogyasztása a verseny helyszínén                 A különböző próbákon való indulási sorrendet nyilvános sorshúzással döntik el. A versenyzőknek az izolációban (elkülönítőben) kell maradniuk a próbán való indulás előtt. További információk a szabályzatban.
Hirdetés