Menü

Összes termék a kategóriában

Asics Metarun

Asics Metarun

MetaRun- Akár egy Forma-1-es Ferrari.

Az Asics a MetaRunnal úgy érzem az Adidas felé szeretett volna egy választ adni a Boostra, ami sikerült is neki. Egy masszív, de nem túl nehéz stabilitást biztosító edzőcipőt alkottak.

Aki a könnyebb cipőkre, a kicsit kevesebbet lejtő, emiatt az aktív futást jobban engedő cipőket szeretik, azoknak a MetaRun nem való.

Azonban azoknak a futóknak, akik lassabbak, esetleg kezdő futók, ne adj Isten némi túlsúllyal is rendelkeznek, a MetaRun egy abszolút jó alternatíva lesz.

Mivel a futás reneszánszát éli, és igen vegyes felkészültséggel vetik bele az amatőrök magukat az utcai futás örömeibe, a jól tompító, láb és izület védő cipőkre is komoly igény van annak ellenére, hogy az utóbbi időben a futás inkább a neutrális cipők irányába ment el. A MetaRun fejlesztéseit pedig, legyen szó akár a FluidFit talp anyagról, az X GEL-ről, vagy az új felsőrész kialakításról, egészen biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk hamar az ASICS újonnan piacra dobandó egyéb típusaiban is. Akár úgy, ahogy sokkal kevesebb Boost anyaggal az Adidas is tudott az egyébként túl puha edzőcipő után egy ragyogó versenycipőt is alkotni.

Én úgy tekintek a MetaRun-ra, mint a Forma-1 Ferrarira, és alig várom, hogy a megismert újításokat belecsempésszék az általam imádott Asics típusokba is. 

Teszteltük: klikk ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.