Trendi külsőben sportos lélek

Trendi külsőben sportos lélek

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2019/03/25
Egyre többen keresnek olyan szemüveget, amit főként a hétköznapok során viselnének, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is ugyanazt hordanák.

Egyre többen keresnek olyan szemüveget, amit főként a hétköznapok során viselnének, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is ugyanazt hordanák. Erre nem a legjobb választás egy hagyományos napszemüveg, hiszen a gumírozások hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálhatnak arcunkon, és keret-alapanyaguk miatt nem is nyújtanak kellő szem- és arcvédelmet.

Oké, de neked jobban tetszenek a napszemüveg formák, és hát csúszkál amikor izzadsz, de inkább tologatod vissza az orrnyergeden, és figyelsz rá, nehogy eless benne, vagy egy faág odacsapjon… De miért kötnél ennyi kompromisszumot?

  

Spinair 57 Forrás: Rudy Project
Spinair 57
Kép forrása: Rudy Project
 

Laza futás, bringázás, vagy túrázás közben is viselhetsz mostantól úgy stílusos napszemüveget, hogy nem kell lemondanod a sportszemüvegeknél megtapasztalt komfortról és biztonságról.

 

A Rudy Project 2019-re mutatta be ezen trendek formázta, de a teljesítmény inspirálta Spinair-családot. Ezen modellek stílusos, vagány formavilágúak, ám bennük olyan technológiák és megoldások bújnak meg, melyek teljesítmény-orientáltak.

A szemüvegek keretének az a Grilamid ötvözet az alapanyaga, melyből a sportszemüvegek kerete is készül – erős és rugalmas, hogy minden helyzetben biztonságos legyen. Emellett az orrnyereg és szárvégek nedvességre is tapadó gumírozásokat kaptak, így a keret az izzadtságod ellenére sem fog csúszkálni az arcodon. Ráadásul a szárvégek, akárcsak a sportmodelleknél, speciális kialakításuk révén kézzel állíthatók szinte bármilyen irányba, hogy a lehető legkényelmesebb viselet legyen.

 

Válassz hozzád illőt

Három forma és 5-8 színkombináció közül válogathatsz, így nagy eséllyel megtalálod a stílusodhoz és az ízlésedhez legideálisabbat – ráadásul külön vásárolható a modellekhez Custom Kit is, melyben található különböző színű szárgumik és orrnyergek révén tovább variálhatod a megjelenésedet!

 

Spinair 58 Forrás: Rudy Project
Spinair 58
Kép forrása: Rudy Project

 

Formavilágukban a Spinair 56 kerekebb, míg az 57 és 58 változatok szögletesebb vonalakat követnek. Előbbi kettő modell telikeretes-, míg a Spinair 58 stílusos félkeretes kialakítású.

Minden Spinair modell rendkívüli szemvédelmet és tökéletes, zavartalan látást biztosít viselője számára, köszönhetően a kiváló minőségű lencséknek, melyek között megtaláljuk a lélegzetelállító vizuális élményt nyújtó polarizált lencséket is. A Polar 3FX HDR lencsék egyszerre kombinálják a Rudy Project utolérhetetlen polarizációs technológiáját, mely csökkentheti a zavaró és fárasztó csillogásokat és fénytöréseket, valamint a színkiemelő HDR-technológiát.

 

Terepen már bizonyított

A terepfutó berkekben sokak által ismert Nedybali már egy jó ideje a vadonat új Spinair modellt és a Polar 3HX HDR lencséket nyúzza. Mi sem lehetne jobb visszacsatolás a termék kiváló komfortjáról és használhatóságáról, mint az, ha a felhasználója szinte mindenhol felveszi azt.

 

Nedybali akcióban Forrás: Rudy Project
Nedybali akcióban
Kép forrása: Rudy Project

"Stílust ad a sporthoz” - Nedybali

 

A Spinair-modelleket megtalálod a Rudy Project hazai forgalmazójának webshopjában és bemutatótermében, illetve partnereinél.

 

Hirdetés