SuperStaff céges maratonváltó Keszthelyen Hír

VasváriPress
2013/01/14
Idén is Szekeres Pál lesz a Keszthelyi Kilométerek futóverseny fővédnöke
Hirdetés

A tavalyi esztendők után, 2013-ban is Szekeres Pál lesz a Keszthelyi Kilométerek futóverseny fővédnöke. A kedvezményes nevezés január 13-ig tart, a szervezők céges maraton váltót is hirdetnek. 

A szöuli olimpia bronzérmes vívója, a háromszoros paralimpiai bajnok, sportért felelős helyettes államtitkár már harmadik alkalommal lesz a keszthelyi futóverseny fővédnöke; az eseményen az épek mellett mozgássérült, kerekesszékes sportolók is lehetőséget kapnak a megméretésre. 

A szervezők a pünkösdi, május 18-19-ei eseményre a nevezési határidőket több lépcsőben határozták meg, a legkedvezményesebb feltételekkel január 13-ig élhetnek a regisztrálók.

Újabb lehetőségként a rendező Keszthelyi Kilométerek Sportegyesület SuperStaff céges maraton váltóversenyt is hirdet. "Szeretnénk megújulni, ezért új lehetőséget ajánlunk azoknak, akik szívesen reklámozzák cégüket a Keszthelyi Kilométereken. A maraton váltókon belüli SuperStaff versenyünkben olyan cégeket várunk, akik nemcsak a csapatnévben, hanem weboldalunk híreiben, hírleveleinkben és a RunnerExpon kiállítóként is szívesen reklámoznák csapatukat, egyben cégüket" - tájékoztatott Bedő Beáta főszervező.

Hirdetés