Minden futó örülni fog...

VasváriPress
2015/04/09
Az eddigi leggyorsabb Keszthelyi Kilométerek-pálya várja a futókat Pünkösdkor
Hirdetés

Minden futó örülni fog az idei pünkösdi keszthelyi futóversenyen, hiszen elkészült az eddigi leggyorsabb Keszthelyi Kilométerek (KKM) útvonalterve, az eseményen akár egyéni rekordokat is futhatnak majd a versenyzők. Széles, lezárt utak, egyszerű vonalvezetés jellemzi az aránylag kevés fordulót, kanyart magában foglaló 10 és fél kilométeres körpályát.

 

A május 23-24-ei Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny előnevezésének zárásáig már hat hét sincs hátra. Alakulnak a váltócsapatok, a futók a felkészülésük utolsó szakaszába lépnek. A szervezők a különféle távokon mintegy kétezer versenyzőre számítanak.

„Látványban idén is lesznek meglepetések. A keszthelyi Fő tér a versenyzőkhöz és a kilátogató keszthelyiekhez méltó módon, különlegesen lesz feldíszítve. A verseny szuperhőse, Keszthely Kapitány mellett ismét a családé a főszerep, hiszen a szombati tizennyolc gyermekfutam, a vasárnap délelőtti két és fél, valamint az öt kilométeres új futamok, továbbá a délutáni félmaraton, maraton a sportos családok minden tagjának ad lehetőséget a versenyzésre. Addig is, míg a nyár a Keszthelyi Kilométerekkel kezdődik, a futók az ország több futóversenyén találkozhatnak Keszthely Kapitánnyal” – tájékoztatott Bedő Beáta.

A verseny főszervezője hozzátette, a programot a Compact Disco zenekar koncertje, a Varázshangok Gyermeksarok és a Várkert Pihenőzóna fogja színesíteni.

 

Hirdetés