Évről évre bővülő kínálat a Keszthelyi Kilométereken Hír

Évről évre bővülő kínálat a Keszthelyi Kilométereken Hír

VasváriPress
2016/02/24
Várkert pihenő, Varázshangok gyermeksarok és Bio-sétány a futóversenyen.
Hirdetés

A 2016-os Intersport Keszthelyi Kilométerek idén is újdonságokkal várja a pünkösdi hosszú hétvégére a Balaton-parti városba érkező sportturistákat. 2015-ben 10 ország közel kétezer futója vett részt az évről-évre népszerűbb fesztiválon.

 

Keszthelyi Kilométerek versenyszámok

Május 14-én szombaton délelőtt 18 futamot rendeznek a gyermekeknek, majd délután 2,5 és 5 km-es távok töltik ki a teljes napot, melyet este tésztaparti és koncert zár. Este hét órától a Dal című Eurovíziós dalversenyből ismert Dallos Bogi, a Bogi and the Berry együttesével ad élő koncertet a rádiókból ismert népszerű dalokkal.

A hétvége fő attrakciója a május 15-én, vasárnap délelőtt 10 órakor rajtoló Intersport Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton lesz. A kétnapos eseményre a szervezők 2.200 indulóra számítanak

 

 

„Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján – figyelembe véve a versenyzői igényeket – a módosított programterv valószínűleg a legkedvezőbb lesz a gyermekeknek és a felnőtt futóknak.

Látványban ismét bővelkedő rendezvény ígérkezik a szokásos Várkert Pihenőzónával, a Varázshangok Gyermeksarokkal és az idei újdonsággal, a helyi egészséges termékeket felvonultató Bio-sétánnyal kedveskedünk a versenyzőknek és a látogatóknak” – mondta el Bedő Beáta főszervező.

 

Bővebb információk, versenykiírás, online nevezés

keszthelyikilometerek.hu

Hirdetés