Stílusosan vagy sportosan?

Stílusosan vagy sportosan?

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2019/05/29
Te milyen szemüveget viselsz szívesebben futás vagy bringázás közben?

A Rudy Project kínálatából most választhatunk akár stílusos vagy akár sportos viseletet is, a megfelelő szemvédelem és komfort garantált!

rudytrendy-vs-sporty.jpg
rudytrendy-vs-sporty.jpg

Stílusosan

Azok számára, akik a hétköznapi viselet stílusát szeretnék a könnyed sportolás során is viselni, nem a legjobb választás a hagyományos napszemüveg, hiszen annak keret-kialakítása és a nedvességre is tapadó gumírozásainak hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálhat arcunkon és nem annyira biztonságos, mint egy sportkeret.

rudy-trendy1905-2-.jpg
rudy-trendy1905-2-.jpg

A Rudy Project ezen igényekhez hozta létre a SPINAIR-családot, mely külső jegyeiben egy stílusos napszemüveg, belső tulajdonságai alapaján pedig egy sportolásra is alkalmas modell. Így például a keret a rendkívül rugalmas és erős Grilamid anyagból készült, és a szárak nedvességre is tapadó gumírozásokat kaptak. A tökéletes és zavartalan látást pedig a prémium minőségű, torzításmentes, UV400 szűréssel ellátott lencsék biztosítják – melyek között megtaláljuk a lélegzetelállító vizuális élményt nyújtó Polar 3FX HDR változatokat is.

 

Ismerd meg jobban a SPINAIR-szemüvegeket

 

 

Sportosan

Amikor a funkcionalitás és a teljesítmény előrébb való, mint a stílusos megjelenés, a kifejezetten sportra tervezett modellek nyújtanak kellő komfortot és felhasználhatóságot.

A megnövelt szemvédelem (fizikai- és szél-), a kiváló szellőzés, a könnyű súly, a nedvességre is tapadó gumírozások, a cserélhető lencsék mind-mind hozzájárulnak az észrevétlen és zavartalan viselethez, a legextrémebb helyzetekben is.

rudy-sporty-1905.jpg
rudy-sporty-1905.jpg

Épp ezek miatt, a Rudy Project az elmúlt több mint 3 évtizede során folyamatosan kutatja és fejleszti azon megoldásokat, melyek ezekhez hozzájárulhatnak. A sportszemüvegek gumírozott orrnyergei és szárvégei bármilyen irányba állíthatók, a keretek a rendkívül rugalmas és erős, valamint könnyű Grilamid alapanyagból készülnek, a tökéletes és zavartalan látást biztosító prémium minőségű, torzításmentes, UV400 szűréssel ellátott lencséi pedig cserélhetők – ha pedig soha nem szeretnéd cserélgetni a lencséidet, válaszd az IMPACTX-lencsecsaládot, melyek nagyon széles munkatartományú fényre sötétedő technológiájuk révén minden napszakban és időjárási körülmény során megfelelő látást biztosítanak.

 

Ismerd meg jobban a TRALYX-szemüvegeket

 

A Rudy Project termékek teljes kínálatát megtalálod a hazai forgalmazó weboldalán, illetve bemutatótermében – ahonnan akár 24 órán belül, ingyenesen házhoz szállítják a kívánt terméket – vagy keresd a bemutató kínálatot a partnereknél.

 

Hirdetés