Saucony 2014

Saucony 2014

(x) - Támogatott tartalom
2014/04/30
A Saucony továbbra is a határokat feszegeti a vadonatúj Guide 7-tel

Egy díjnyertes hagyományra építkezve a Guide legújabb generációját arra tervezték, hogy optimalizálja a futó egyedi és teljes lépését, miközben fokozza a futóélményt.

LEXINGTON, MA (2013. október 7.) – A futási szaküzletek kiskereskedelmi csatornájának leggyorsabban növekvő márkájaként megerősítve pozícióját, a globális teljesítmény futócipő és ruházati márka, a Saucony® ma bemutatta a Guide 7-et, a márka frissen megújított stabil teljesítmény cipőjét. Egy többszörösen díjnyertes hagyományra építkezve, amelyet a Runner’s World magazin nemzetközi szerkesztői a „világ legjobb cipőjének neveztek”, az ismert Guide legújabb generációja több szintre kiterjeszti a teljesítmény-innováció határait, miközben optimalizálja az egyedi és teljes futási lépést.

“Miközben a többiek a futócipő-technológia jövőjéről vitáztak, mi létrehoztuk, folyamatosan dacolva a status quo-val azáltal, hogy a teljes futólépésre összpontosítottunk, nem csak a lábfej talajra érésének pillanatára,” mondta Pat O\'Malley, a Saucony globális termék senior alelnöke.

“Egy díjnyertes örökségre építve a design csapatot arra kértük fel, hogy az új Guide 7 irányába feszítse a korlátokat. Miközben osztályában a legkönnyebb cipők közé tartozik, a Guide modell szokatlan irányvonalat képvisel az iparágban a stabilitás, párnázat és rugalmasság azon keverékének kialakításával, amelyet általában nem lehet megtalálni a stabil edzőcipők körében. Kombinálva több száz futó véleményét laborunk széleskörű adataival, arra törekedtünk, hogy az új modell minden elemét még finomabbá tegyük. Megkérdőjelezhetetlen, csakúgy, mint ahogy azt elődje is tette, a Guide sztori legújabb fejezete új teljesítményszintet állít fel, és nem csak a futási szakágazat stabil kategóriájában,” tette hozzá O’Malley.

A Leisure Trends Group™, piackutató cég szerint az elmúlt három hónapban (júniustól augusztusig) a Saucony 13 százalékos növekedést ért el az Egyesült Államokban a stabil kategóriában az előző év ugyanezen időszakához képest, így a leggyorsabb növekedést magáénak tudva a nagyobb futómárkák közül a futási szakág csatornáiban. A futási szakág teljes stabil kategóriája nem növekedett ugyanezen időszakban. Az új Guide 7 és az Omni 12 termékekkel, amelyet nemrégen a Runner’s World magazin a „Szerkesztő Választásaként” nevezett meg, a Saucony továbbra is tartja az iramot a stabilitás terén, a legnagyobb kategóriában a futás szakágban.

 

Többszörösen díjnyertes örökség
2008-as indulása óta a Guide-ot díjnyertes öröksége keretében kétszer nevezte ki a Független Futó Kiskereskedők Egyesülete (Independent Running Retailers Association - IRRA) “Az év cipőjének” (2009, 2010), a Runner’s World “Szerkesztő választásának” (2012) és a Runner’s World “Az év nemzetközi cipőjének” (2012).

 

Saucony Guide 7
Szigorú termékelőírások visszatükröződése
A Guide 7 képviseli a leghosszabb fejlesztési kezdeményezést a márka történetében, és tükrözi azokat a szigorú előírásokat, amelyeket a termékcsapat magával, a márkával és az iparággal szemben állított fel. A Guide 7 átment a legalaposabb tesztelési programokon, amit a vállalat valaha is felállított, és több futói visszajelzést épített ebbe a cipőbe, mint a márka történetében valaha.

 

Guide7 Forrás: Unisport Kft.
Guide 7
Kép forrása: Unisport Kft.

 

Egy teljesen különálló SRC™ (Super Rebound Compound) védőpárnázat a Guide 7 sarokrészén simább átmenetet biztosít a lábfej talajra érkezésekor. A Guide 7 újratervezett középtalp egysége javítja az alátámasztást a futók számára, és enyhétől a közepes mértékig terjedő lefelé fordítási igénnyel, miközben sima átmenetet biztosít a lábfej középső része felé. Az új Guide orrának felsőtalpa 2 mm-rel magasabb, hogy támogatóbb alapot biztosítson a tartásciklus utóbbi szakaszai során. A Guide 8 mm-es csökkentett saroktól a lábujjakig érő differenciálja az ütközés során úgy pozícionálja a lábfejet, hogy nagyobb mozgásteret ad a kétfejű lábikraizom, gázlóizom és Achilles-ín rendszernek, ezáltal erőteljesebb futólépést tesz lehetővé.

A Saucony megemelte a Guide 7 középtalp technológiai minőségét azáltal, hogy egy saroktól a lábujjig érő PowerGrid™ betétet épített be a könnyűsúlyú előremozdulás érdekében. A forradalmi PowerGrid hab 15%-kal könnyebb és 30%-kal tartósabb, mint a hagyományos EVA. A mélyebb flex csatornák és a jobb sarok-lábujj rugózás biztosítja, hogy az új Guide együtt mozog a futóval. A csupán 280 grammos tömegével a Guide 7 jelentősen könnyebb, mint bármelyik más cipő a kategóriájában.

 

Saucony futóruházat 2014
Töltsd le most a teljes katalógust!

LX atléta melltartóval & C. LX capri Forrás: Unisport Kft.
Kép forrása: Unisport Kft.
Sabrina_Shot_07_0092.jpg Forrás: Unisport Kft.
Kép forrása: Unisport Kft.

LX atléta melltartóval
Melltartó és atléta/top egyben!!!! Hátul kereszt pánttal! Anyaga lágy és kellemes tapintású Soft PrimoLite. Belső, erős tartású melltartó betéttel. Anyag nem tárol nedvességet, azt kifelé vezeti. Melegben nagyon jól szellőzik, gyorsan szárad; nem tapad, nem gátol a mozgásban. Kellemes hőmérsékleten és szárazon tartja a testedet.
Ár: 9990 Ft

C. LX capri
Kiemelheted nőiességed, ezzel az alacsonyabb derék és egyéb ízléses díszítésű caprival. Természetesen testhez állóan kell viselni. Funkcionális anyaga révén elvezeti az izzadtságot a testedről.
Ár: 10990 Ft

C.VPC Ignite Technikai atléta
A Hydralite szálaknak köszönhetően a verejtéket elvezetve, szárazon tartja a tested. Így ideális társ a legforróbb napokban is. A speciálisan csiszolt mellrész csökkenti a mell irritációját. Még az érzékeny bőr sem fog kidörzsölődni. Nagyon jól szellőzik, gyorsan szárad. Anyaga magas fokú UV védelmet biztosít.
Ár: 5390 Ft

R. Core futónadrág
Rugalmas sportbéléssel, mely helyettesíti az egyéb alsóneműt. Anyaga nem tárol nedvességet, azt kifelé transzporálja. Meleg időben nagyon jól szellőzik és gyorsan szárad , nem tapad és nem gátol a mozgásban.
Ár: 5290 Ft

  

C.VP Inferno technikai atléta Forrás: Unisport Kft.
C.VP Inferno technikai atléta
Kép forrása: Unisport Kft.
C.Revel V-nyakú technikai póló Forrás: Unisport Kft.
Kép forrása: Unisport Kft.
P. Technikai póló Forrás: Unisport Kft.
P. Technikai póló
Kép forrása: Unisport Kft.
C.VP Inferno technikai atléta
A Hydralite szálaknak köszönhetően a verejtéket elvezetve, szárazon tartja a tested. Így ideális társ a legforróbb napokban is. A speciálisan csiszolt mellrész csökkenti a mell irritációját. Még az érzékeny bőr sem fog kidörzsölődni. Nagyon jól szellőzik, gyorsan szárad. Anyaga magas fokú UV védelmet biztosít.
Ár: 5990 Ft

C.Revel V-nyakú technikai póló
Az anyag funkcionális szálainak köszönhetően a verejtéket elvezetve, szárazon tartja a tested. Szabása és anyagstruktúrája alapján kényelmes és divatos viselet edzéskor, túrázáskor és hétköznapi viseletként is. A speciálisan csiszolt Revel anyag csökkenti a bőr irritációját. Még az érzékeny bőr sem fog kidörzsölődni. Anyaga magas fokú UV védelmet biztosít.
Ár: 6990 Ft

C.Cohesion short futónadrág
Leírás: Hosszított szárú short, futónadrág. Funkcionális anyaga révén, elvezeti az izzadtságot a testről. Rugalmas sportbéléssel helyettesíti az egyéb alsónadrágot. Két oldal- és hátul egy zárt zsebbel, hogy hétköznapra is viselhesd.
Ár: 7490 Ft

P. Technikai póló
Több színben is!!!! Ám továbbra is a legfontosabb, hogy az anyag nem tárol nedvességet, azt kifelé transzportálja. Meleg időben nagyon jól szellőzik, gyorsan szárad, nem tapad, nem gátol a mozgásban. Kellemes hőmérsékleten és szárazon tartja a testedet. Anyaga magas fokú UV védelmet biztosít.
Ár: 5790 Ft