New balance - egy jó futócipő már fél győzelem Hír

www.multinavigator.hu
2008/11/12
Kevés olyan mozgásfajta van, ami annyira megerőltetné a lábadat, mint a futás. Gondolj csak bele, milyen erőhatások érik a térdizületeket, térdszalagokat, vagy a bokaszalagokat futás közben...
Hirdetés

Lehet, hogy azonnal észre sem vesszük, ha véletlenül ártottunk a testünknek (pedig általában az egészségünk megőrzése végett sportolunk!).

Ártani sajnos nagyon sokféle képen lehet , hisz a testünket úgy is elképzelhetjük, mint egy nagyon érzékeny műszert. Ahhoz, hogy a futás t, mint nagyszerű mozgási tevékenységet probléma és sérülésmentesen végezhesd, a legfontosabb, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb futócipőt . A rossz cipőválasztás komoly problémákat okozhat, hisz ha nem megfelelően választod ki a lábbelidet, több rosszat okozol a térdednek, a bokádnak, de akár még a csípődnek vagy a hátadnak is, mint amennyit használsz. A megfelelő futócipő kiválasztásánál fontos, hogy mennyire kényelmes a cipőd, illetve nagyon fontos az is hogy milyen „terepen” futsz! Nem mindegy, hogy aszfalton, futópályán (rekortán), vagy természetes terepen, mondjuk erdőben edzel. A felsorolt terület mindegyikéhez készülnek nagyon jó futócipők . Mi, a multiNavigator.hu csapata, most a terepen történő futáshoz ajánlunk nektek egy népszerű női modellt, a méltán híres New balance -tól.

 

 

 

Ez a modell nem más, mint a New balance W782 , melyet két különböző színben és szélességben tudunk biztosítani számotokra. A W782GC (zöld) a „szélesebb” és „normál” lábfejjel rendelkező futóknak, míg a W782BG (kék) modell esetében a „normál” lábfejjel bíró futóknak kedvez!

 

A New balance W782 egy technikai terep-futócipő , dupla vastagságú középtalppal. A cipő felsőrésze könnyű gyöngyvászonból készült a maximális kényelem érdekében. A sarok külső, öntött része stabil tartást eredményez. A kényelemről és a biztonságos használatról számtalan beépített technológia gondoskodik, melyek mind a New balance futócipők fejlesztőinek fáradhatatlan fejlesztőmunkájának köszönhető. Ebben a modellben megtalálható az úgynevezett „ ABZORB ”, mely a sarokrészen fellépő rázkódás elnyelésére szolgál, elősegítve ezzel a maximálisan stabil talajfogást, futás közben. Megtalálható még a „ STABILITY WEB ”, ami biztosítja a talpközép stabilitását, illetve a cipő könnyű súlyát, míg a „ MEDIAL POST ”, ami a saroktól, a talp közepéig húzódó ékszerű elem, az átlagosnál nagyobb sűrűségű c-cap anyagból készült, forduláskor stabilan tartja a lábfejet. A cipő maximális tartósságáért az „ NDURANCE ” technológia felel, ami nem más, mint egy sűrűbb  anyag a sarokpárna belső részén. Végül de nem utolsó sorban ejtsünk szót a „ C-CAP ”-ról is, ami a talp közepén könnyű párnázottságot, ezáltal nagy rugalmasságot és kényelmet biztosít a cipő használójának.

Most AKCIÓS áron, 18 900 Ft helyett 14 900 Ft áron juthatsz hozzá ehhez a fantasztikus New balance futócipőhöz, Dózsa György úti üzletünkben!

 

További New balance termékeinkről oldalunkon tájékozódhatsz bővebben.
Hirdetés