Nekem való  az ASICS Nagare kollekció

Nekem való az ASICS Nagare kollekció

Támogatott tartalom
2021/10/27
A női futók igényeire koncentrálva az ASICS speciális kollekciót tervezett Nagare néven az őszi szezonra.


Egy európai kutatás szerint a a futók száma a 2021 tavasz/ nyári szezonban  4,6%-kal növekedett  az előző évhez képest. A növekedés oka elsősorban a pandémia okozta sportlétesítmény-lezárások voltak. Ez idő alatt sokan felfedezték, hogy a futás a legegyszerűbben, akár napi szinten is kivitelezhető sport, amelyet bárhol-bármikor lehet űzni. 2021 tavaszán a női futók aránya különösen megnövekedett. Az előző évhez képest 21%-kos növekedést regisztráltak az 5 legnagyobb európai országban ( Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Anglia).

A női futók igényeire koncentrálva az ASICS speciális kollekciót tervezett Nagare néven az őszi szezonra.  

Nekem való  az ASICS Nagare kollekció-5
Nekem való az ASICS Nagare kollekció-5
Forrás: ASICS


 Az új kollekció kényelmes és a női mozgást támogató termékeket foglal magában annak érdekében, hogy a hölgyek számára a futás minél kényelmesebb legyen és a mozgás közben kizárólag a futás felemelő érzésére összpontosíthassanak.
Az ASICS NAGARE kollekció specifikus technológiákkal készült, figyelembe véve  a nők anatómiai jellemzőit és testfelépítését.

Specifikus futócipő-technológiák hölgyeknek

Az ASICS japán márka és az alaposság, precizítás jegyében a női kollekció tervezésénél is a legkörültekintőbben jártak el a fejlesztők.

NAGARE kollekció minden futócipőjét olyan funkcióval látták el, amelyek extra kényelmet biztosítanak és figyelembe veszik a női anatómiát és a futóstílust. Az ASICS GEL-NIMBUS 23 és az ASICS GEL-KAYANO 28 modellek nemspecifikus TRUSSTIC támasztóelemet tartalmaznak valamint  3mm-el megnövelt droppal rendelkeznek a férfi modellhez képest. Mindkét modell dropja 13 mm, mivel a hölgyek számára ez nagyobb kényelmet biztosít az eltérő testfelépítés révén. Az ASICS GEL-PULSE 13 neutrális futócipő  további megerősítést kapott a sarokrésznél, amely a mozgás során  támogatást biztosít a bokának és kényelmesebbb illeszkedést ad. A Gel-Pulse 13 felsőrésze melegebb és puhább, ami szintén a női igényeket szolgálja. A NAGARE kollekció modelljei kellemes. lágy és nőies színekben pompáznak, így a hölgyek kedvencei lehetnek az őszi időszakban.

Nekem való  az ASICS Nagare kollekció-2
Nekem való az ASICS Nagare kollekció-2
Forrás: ASICS

Női futómozgáshoz tervezett ruházat

A Nagare kollekció része        a hölgyeknek tervezett technikai futóruházat . A gyönyörű színekben és speciális technológiával készített  futófelsők, futópólók, futónadrágok , kabátok és melltartók maximálisan támogatják a női testet a futás során. A könnyű és high-tech szövetek segítik a folyamatos  és kényelmes futómozgást és pont a megfelelő részeken kaptak megerősítést. Ergonomikus anyagok és apró nőies részletek határozzák meg a kollekció megjelenését.A tavaszi ASICS Sakura ( cseresznyevirágzás ) kollekció méltó folytatása az őszi Nagare ( éjszakai cseresznyevirágzás ) kollekció, amely mélyebb és sötétebb színekkel csábítja el a hölgyeket.

Nekem való  az ASICS Nagare kollekció-6
Nekem való az ASICS Nagare kollekció-6
Forrás: ASICS

Szabadítsd fel az elmédet

A nőknek manapság számos területen kell teljesítenük és számos szerepnek kell egyszerre megfelelniük. A futás ideális mozgásforma számukra, hiszen nagyobb és komolyabb előkészületek nélkül segít abban, hogy rövid időn belül kikerüljenek a hétköznapok taposómalmából. Egy jó futócipő és futóruha felvétele és az alapos bemelegítés után már mozoghatunk is és újranyomhatjuk azt a bizonyos “reset” gombot a lelkünkön. Kutatások alapján a futás a monoton mozgás és a jó oxigénellátás révén, rövid idő alatt hasonló ellazult és meditatív állapotba juttatja az elmét, mint a jóga vagy a meditáció.

Nyerd vissza Te is a lelki egyensúlyt, emeld fel a lelkedet a futás által. Az ASICS NAGARE™ kollekció segít abban, hogy csak a futásra kelljen koncentrálni és zavaró, kényelmetlen részletek ne vonják el a figyelmet a mozgásról. Az ASICS MindUplifter alkalmazása pedig abban segít, hogy lemérjük és megmutassuk  a világgal, hogy mennyi pozitívummal is jár a mozgás.  Kattints a minduplifter.asics.com oldalra, ahol megtalálod az alkalmazást és részese lehetsz egy világméretű kutatásnak a sport pozitív hatásairól.

Ezen kívül az ASICS az idei évben számos élő és virtuális sporteseményt is szervez, hogy ösztönözze a futást világszerte és demonstrálja a sport pozitív erejét. Ha rendszeresen futsz a novemberi World Ekiden ingyenes globális váltófutásra itt tudsz regisztrálni :

Bővebben az ASICS World Ekiden futásról itt.
 

#UpliftingMinds
#SoundMindSoundBody
#Nagare
#MindUplifter

Nekem való  az ASICS Nagare kollekció-1
Nekem való az ASICS Nagare kollekció-1
Forrás: ASICS