Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !

Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !

Támogatott tartalom
2021/10/13
Vegyél részt a 2. ASICS World Ekiden globális futóversenyen, járulj hozzá Te is az ASICS jószolgálati kezdeményezéseihez és vegyél részt egy globális kutatásban a mozgás pozitív hatásairól.

Az októberi Mentális Egészség Világnapja alkalmából az ASICS arra ösztönzi az embereket, hogy szellemi frisseségüket a sport által növeljék. Járuljanak hozzá egy egyedülálló világszintű kutatáshoz és ezáltal egy jószolgálati alapítvány munkáját is segítsék.

Az ASICS, neve mozaikszó, a latin "Anima Sana in Corpore Sano", “Ép testben , ép lélek “ gondolat rövidítése. A sporttermékekkel foglalkozó japán vállalat idei szlogenje is kifejezi ezt a hitvallást -  "Sound Mind in a Sound Body".

Az ASICS immár 70 éve támogatja az embereket prémium  sporttermékeivel és szolgáltatásaival, hogy a sport testre és elmére gyakorolt pozitív hatásait mindenki napi szinten megtapasztalhassa.

Az ASICS célja most 2021-ben is az, hogy további milliókat inspiráljon a mozgásra a mentális egészség elérése és növelése érdekében.

Ép testben, ép lélek – Sound Mind Sound Body

Az ASICS-t  egy nagyon nehéz időszakban, a második világháború utáni gazdasági válság idején, 1949-ben alapították. A cég alapítója Kihachiro Onitsuka felismerte a sport emberi elmére gyakorolt pozitív hatásait. 2021-ben az ASICS küldetése továbbra is az, hogy a lehető legtöbb embert inspiráljon a mozgásra, hogy minél többen felismerhessék a  sport felemelő erejét és testre -lélekre gyakorolt kedvező hatásait.

Az ASICS World Ekiden 2021 virtuális futóverseny is egy olyan kezdeményezés, amire minél több embert szeretne az ASICS meghívni, hogy a közösen élhessék át a mozgás, a csapatszellem és az egyéni és csoportos fizikai és szellemi erőfeszítés pozitív hatásait.

Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-4
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-4
Forrás: ASICS

Fussunk együtt és váltsuk meg a világot az ASICS World Ekiden 2021 virtuális futóversennyel !

Az ASICS World Ekiden virtuális váltófutás 2021 november 10 és 22 között kerül megrendezésre.. A japán gyökerű Ekiden egy virtuális váltóverseny, amelyet úgy alakítottak ki, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki magából a versenyen.  Az ASICS hat fős csapatokat vár, hogy együtt fussanak és növeljék szellemi energiaszintjüket az a globális váltóverseny teljesítésével.

A versenyen a csapattagok különböző távokat futnak, azonban együttesen  a csapat egy maratoni távot teljesít. A csapattagok   három 5KM szakasz, kettő 10KM-es szakasz és egy 7,2 KM szakasz közül választhatnak. A váltás során a tagok egy un. digitalis “tasuki “ szalagot adnak át egymásnak, ami hagyományosan a japán váltóversenyek stafétája.

A tavalyi sikeres ASICS Ekiden virtuális futóversenyen 179 országból több mint 56 000 ember futott és kapcsolódott össze a mozgás által.  Idén az ASICS ismét megszólítja a futókat a világ minden tájáról, hogy vegyenek részt a 2021. november 10 és 22 között megrendezésre kerülő versenyen és teljesítsék a távot Így a mozgás által emeljék fel és “váltsák meg” a világot. Az idei évben  minden európai résztvevő , aki regisztrál az ASICS Ekiden váltófutásra, automatikusan pénzt gyűjt a pozitív mentális egészségért küzdő jószolgálati szervezetek számára.

AZ ASICS World Ekiden váltóversenyre 2021. október 10-től lehet ingyenesen regisztrálni.

Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-5
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-5
Forrás: ASICS

Hogyan tudsz részt venni a 2021-es ASICS World Ekiden virtuális futóversenyen ?

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Toborozz egy legfeljebb hat főből álló csapatot, és jelölj ki egy csapatkapitányt, hogy október 10-től ingyenesen regisztráljon az   alkalmazáson vagy a OneASICS™ OneASICS | ASICS tagsági programon keresztül. Az ASICS Runkeeper™ alkalmazás okostelefonra vagy futóórákra is letölthető.

EDZÉS & NYOMONKÖVETÉS

A közös munka kulcsfontosságú az Ekiden váltóversenyben. Az ASICS Runkeeper™ alkalmazás segít együttműködni a csapatoddal a kihívások és az edzéstervek terén.

FUSD LE A VERSENYT

Jelentkezz be a versenyre az ASICS Runkeeper™ alkalmazáson keresztül és fusd le a távodat 2021. november 10-22. között. Dolgozz keményen, fuss gyorsan, ahogy mielőbb átadhasd a virtuális tasukit ( stafétát ) a váltótársadnak.

ÜNNEPELJ & OSZD MEG

Osszd meg csapatod eredményeit a barátaiddal a közösségi médiában és használd az #ASICSWorldEkiden hashtaget.

Fussunk együtt, váltsuk meg a világot.
 
Csatlakozz Te is az év globális váltófutásához. Hozz létre egy csapatot és vegyél részt az ASICS World Ekiden virtuális váltófutáson, amelyet japán tradíciók inspiráltak. Te is részt vehetsz a testmozgással és a mentális egészséggel kapcsolatos globális kutatásokban.
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-7
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-7
Forrás: ASICS

Ha részt veszel a 2021-es ASICS World Ekiden futóversenyen vagy bármilyen egyéb Általad kedvelt mozgást végzel az  ASICS Mind Uplifter™  alkalmazás lehetővé teszi, hogy lemérd az sport elmére gyakorolt pozitív hatásait.  A Mind Uplifter™ eszköz biometrikusan méri a sport előtti és utáni szellemi frisseséget és a hangulat változását  Minden eredmény hozzáadódik a kollektív World Uplift Score-hoz, és élőben nyomon követhető a World Uplift Térképen ASICS Mind Uplifter. Mindenki, aki Európában megosztja Mind Uplifter eredményeit a közösségi médiában az #UpliftingMinds hashtag használatával, segít pénzt gyűjteni a Mind mentális egészségügyi jótékonysági szervezet számára.

Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-6
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !-6
Forrás: ASICS
Az ASICS mindenkit hív. Fussunk együtt és váltsuk meg a világot !