multiNavigátor- Futóbolt másképp

multiNavigátor- Futóbolt másképp

(x) - Támogatott tartalom
2015/11/27
Terep-, regeneráló-, minimalista-, szerviz vagy amit akarsz

Cipőt a cipőboltból. A régi aranyköpést sok futó ismeri, hiszen a futószaküzletek reneszánszukat élik, nem véletlenül. Egy ilyen üzletben a hatalmas választék között szakemberek segítenek megtalálni a vevő számára legjobb terméket miközben személyes tapasztalatokat is cserélnek.

Milyen volt a legutóbbi verseny? Te hogyan készültél? Egy személyes társalgás futó és futó között barátságossá, személyesebbé teszi a vásárlást.

Erre legnagyobb szükség karácsony idején lehet.

Ha szeretsz órakig parkolót keresni, tömegben nyomorogni, fél órát a pénztárnál állni akkor menj egy hiperbe. Ha nem akkor gyere be a multiNavigátorba!

Budapest XIII. kerületében, a kék metró Dózsa György úti metrómegállójánál található (Angyalföldi út 7 felöli bejárattal) szaküzlet több fronton kényeztet.

 

Futók-Terepfutók boltja

Kimondhatjuk, hogy az egész országban terepfutó cipőkben itt a legnagyobb a választék. A hagyományos Asics, Salomon termékek mellett a multiNavigátor forgalmazza az innovatív inov-8 cipőket. A brit gyártó termékei eme sorok íróját is meggyőzték.

Szuper könnyű, minimalista felépítésű cipők több fajta sarok alátámasztással és ami az ünnepi időszakban nagyon fontos több fajta színben is kaphatók. Terepfutók figyelmébe ajánlom, hogy a MudClaw illetve X-talon (kiejtve csak krossztalon) és BareGrip talppal ellátott cipői bokáig érő sárban is karmolják a földet miközben a tömegük alig vagy meg sem haladj a 200grammot!

Tájékozódás, jég, hideg, ultra...Nincs olyan egyedi igény amire nem találnak neked megoldást. 

 

Cipőválaszték Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
Cipőválaszték
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág

Van még cipő! Klikk!

 

GPS, óra, kütyü

A multiNavigátor GPS szakbolt is egyben, a legnagyobb márkák Garmin, Polar, Suunto termékei hatalmas választékban kaphatók itt ahol segítséget és tapasztalatokat is kapsz a számodra megfelelő tudású óra kiválasztásában.

Szerviz

Szakboltként nem csak árulnak, hanem szervizelnek is helyben. GPS-k, órák sőt még cipők szervizelését is vállálják!

Futóruházat

Cipőd mellé természetes, hogy ruházatot is választhatsz. inov-8, Salomon, Asics, Ronhill, Bridgedale, Compressport amit akarsz megtalálható. Külön kiemelendő viszont a CW-X speciális regeneráló, kondicionáló kompressziós ruházata. A japán CW-X termékekbe a mérnökök kinezio szalagokhoz hasonló szalagokat szőttek vagy varrtak amelyek segítik, megtámasztják az izmaitokat, ízületeiket mint a kinezio szalag. Fáj a térded? Arra a Stabilyx nadrág ajánlott. A hajlító izmoddal van baj vagy azt támogatnád? Ott a Pro nadrág. Ha meg minden bajod van a lábaddal vagy csak nem tudod rávenni magad pszichésen a futásra esetleg bringára akkor ott az Endurance nadrág. Ha belebújsz azonnal sportolni támad kedved!

 

CW-X termékek

 

Magadra vess, ha nem találsz megfelelő árnyalatot Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
Magadra vess, ha nem találsz megfelelő árnyalatot
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág

Kíváncsi vagy a választékra? Van még kép. Klikk!

 

Egyéb

Ennyi nem elég? Na jó. Ultra-, terepfutáshoz kellene még hátizsák, fejlámpa. Természetsen az is van. Például az inov 8 Race Ultra futómellény (olvasd el)  amit Héjja Peti sokat tapasztalt ultrafutó tesztelt. Fejlámpákban is erősek - a Silva több darabját kifejezetten futókra terveztékés természetesen itt kedvedre válogathatsz.

Megéheztél? Nem gond. Táplálékiegészítőkből egy egész fal vár. 

Éhes-e vagy? Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
Éhes-e vagy?
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág

Nem hiszed? Teszteld le!

A multiNavigátor elkötelezett híve a sokak által hatékony és helyes futótechnikának tartott minimalista futóstílusnak, ezért tart, kínál és javasol minimalista futócipőket mind utcai mind terepfutáshoz. A inov-8 minimalista cipőkre és a CW-X kondícionáló ruhákra egyedülálló tesztelési lehetőséget is kínál. Sokan szekptikusak még, hogy ezek a technikák valóban hatásosak és hatékonyak-e? Itt saját magad meggyőződhetsz arról, hogy mi a valóságalapja ezeknek. Ha biztos akarsz lenni benne, hogy a full-extrás, minden hájjal megkent verzió valóban megéri az árát kérd el kipróbálásra, hogy aztán eldönthesd, kell-e a csúcsmodell?

Futók magunk között

A megfelelő termék kiválasztásában nem hagynak magadra természetesen. A kollégák személyes tapasztalatokkal felvértezve segítenek.

Koncz Levente - ultrafutó. 3x egyéni Ultrabalaton teljesítő, Spartathlon résztvevő, rendszeres 12 órás versenyző. Ha te is rákattannál az ultrára, kérd Levi segítségét.

Bánkuti Ági - Spartan Race és más akadályversenyek állandó részvevője. Ha keménykedni akarsz, kérd az ő tanácsát.

Szabó Ági - 20 éve tájfutó. Ági a természetben csakúgy, mint a bolti kínálat között is segít elnavigálni.

Guttmann Zoli - a minimalista/mezítlábas futóstílus képviselője, ha érdekel hogyan fogj hozzá vagy próbáld ki, támaszkodhatsz a tapasztalataira

 

Látogasd meg őket

 

Weben  Személyesen