Hogy legyen mit mesélni a kollégáknak… Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu
2010/03/10
Ha nincs kedved a városban tölteni a márc. 15-i hétvégét, akkor menj síelni, kirándulni vagy pihenni! Ezt mind lehet a különleges tavasznak köszönhetően.
Hirdetés

 
Ha azonban inkább a külföldi sípályákra vágysz, akkor nem fogsz csalódni a közeli Szlovákiában, ugyanis Donovalyban, legalább 10-20 centi friss porhó esett hétfőn. Ne ijedjen meg senki, aki kihasználja az alkalmat, és odautazik, ha Besztercebányán száraz, tavaszi idő fogadja. Ugyanilyen a helyzet a Tátra többi részén, Rózsahegy, Dolny Kubin stb. Hó ugyanis csak Donovalyban esett! Úgyhogy bátran előre!
Síelhető pályák bőven akadnak a méltán híres osztrák síparadicsomokban, így aki magasabb vidékre vágyik, az bátran látogassa meg a három nap alatt Muraut, Lachtalt vagy akár Lackenhof vagy Semmering sípályáit. Közel is vannak és nincsenek hó hiányában. Ha már hallod a hüttékből szóló hamisítatlan osztrák muzsikát és érzed a gőzölgő Glühwein illatát, akkor neked a hosszú hétvégén az Alpokban a helyed Klikk ide!
 
Azoknak, akik inkább már a tavaszi nap melengető sugarait élveznék, itt a lehetőség, hogy túrázni induljanak ugyanis a  Budapesti Természetbarát Sport Szövetség március 15-én hétfőn emléktúrát szervez Isaszegre az isaszegi csata emléke tiszteletére rendezett ünnepségre. Megemlékezéssel egybekötött túrázás, ami garantált kikapcsolódást jelent az egész sportos családnak. Klikk ide!
 
Ha sportosabb vagy vár rád a Budapesti Mezei Futóbajnokság . Ne riasszon el a hűvös idő, a hétvégére már melegebb időt jósolnak az időjósok, úgyhogy keresd elő a futócipőd és mozdulj a futótársaiddal. Klikk ide!
Ha már futás, vár a Népek Tavasza futóverseny március 15.-én a Bükkben. Igazán szép környezetben, az ébredező erdő várja a természetbarát futókat. Klikk ide!  

Reméljük sikerül választanod a programok közül és aktívan töltöd majd a hosszú hétvégét, hogy legyen mit mesélni a munkatársaknak, ha kedden újra beülsz az irodába és csak az ablakon át érzed a tavaszi nap melengető sugarait.
Hirdetés