Menü

2014.11.18.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Egészséges sportolók karácsonya

Herbalife a sportolók szolgálatában


Herbalife Schizandra Plus
A téli időszakban való edzés megterhelő lehet a szervezet számára, és kihívást jelent immunrendszerednek is. A megfelelő ruházat választásával csökkentheted a megfázás esélyét, ha továbbra is a szabadtéri sportokat részesíted előnyben, de mi a helyzet a szervezeted belülről történő erősítésével? A Herbalife Schizandra Plus tabletta kiváló megoldást nyújt, ha szeretnéd megőrizni, vagy erősíteni immunrendszered egészségét.

 

Megnézem


Herbalife Schizandra Plus Forrás: Herbalife

  


 

Herbalife tápláló nappali krém Forrás: Herbalife

Herbalife Tápláló Nappali Krém
Télen sem szeretnél lemondani a friss levegőn való futásról, mert szeretnéd magad formában tartani az ünnepek alatt is. Azonban ilyenkor télen, a levegő kellemetlenül hideg és csípős lehet, ami nem tesz jót a bőrnek. Ha eddig nem gondoltál a külső táplálásra, akkor itt az ideje, hogy foglalkozz egy kicsit kipirosodott, kiszáradt bőröddel, és kipróbáld a Herbalife SKIN Tápláló Nappali Krémet. Tolvai Reni, a Herbalife SKIN Nagykövete is imádja ezt a terméket.

 

Megnézem

  


 

Herbalife Formula 1
Megterhelő a karácsonyi menü? Nehezebben veszed rá magad az edzésre a nehéz ételek fogyasztása után? Akkor a Herbalife Formula 1 Étkezést helyettesítő Shake Neked való, mert ellátja szervezeted a kulcsfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, fogyaszthatod edzés előtt is, hogy legyen energiád, és edzés után is, hogy izmaid megfelelően tudjanak regenerálódni a Shake fehérje-tartalmának segítségével.

 

Megnézem


Herbalife Formula 1 Forrás: Herbalife
Olvass többet a témáról: Herbalife, Futó Karácsonyi ajándékötletek

Ajánló