Akár 82% Black Friday kedvezmény a Rudy Projectnél

Akár 82% Black Friday kedvezmény a Rudy Projectnél

(X) - Támogatott tartalom
2019/11/25
2019 legsötétebb és egyben legforróbb pénteke november 29-én érkezik a webshopokba, így a Rudy Project hazai forgalmazójának oldalára is.

Black Friday Forrás: Rudy Project
Black Friday
Kép forrása: Rudy Project

 

Számos sport- és napszemüveg, valamint sisak ajánlat vár kora reggeltől, idén 20-82% közötti kedvezményekkel, ám az idei BLACK FRIDAY során előfordulhat, hogy az előre eltervezett TOP ajánlataik közül több is már aznap nem lesz elérhető... de ez mégis hogyan? 

 

12 tétel korábban, VIP tagoknak

A Rudy Project Magyarország hírleveleire feliratkozás eddig is egyfajta VIP tagsággal ért fel, hiszen első kézből kaphattál információkat új termékeikről, közelgő eseményeikről vagy különleges ajánlataikról. Ezen tagság most azzal is jár, hogy hamarabb érkezik meg a fekete péntek egy része!

A sok BLACK FRIDAY ajánlat közül 12 izgalmas már szerdán megérkezik hírlevélben! Így a VIP tagok két nappal korábban válogathatnak egy tucat ütős ajánlat közül, melyek ezáltal könnyedén el is fogyhatnak péntekig...

 

Elő-Black Friday csak 24 órán át

Emiatt egyáltalán nem garantálható, hogy minden ajánlat megmarad péntekig, így, ha nem akarsz lemaradni minden Rudy Project BLACK FRIDAY ajánlatról - ha eddig még nem tetted - csatlakozz te is november 26-ig a RUDY PROJECT VIP csoporthoz, azaz iratkozz fel hírleveleikre!

 

Még nem késő, kattints és nem maradsz le!

Szerda reggel keresd postaládádban a 12 kuponkódot, melyek segítségével a www.rudyproject.hu weboldalon keresztül 24 órán át, idő előtt fekete péntekezhetsz, majd péntek reggel pedig minden további ajánlatot a weboldalon!

 

A Rudy Project Black Friday akciójának részletes kiírását itt találod meg.

 

Hirdetés