5próbázz szombaton a Margitszigeten! Hír

5próbázz szombaton a Margitszigeten! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/07/18
Sportolj Staicu Simonaval, Berki Krisztiánnal, dr. Kiss Gergellyel, Pulai Imrével, dr. Steinmetz Barnával, Zala Györggyel...

Itt a lehetőség, hogy július 23-án a Margitszigeten közösen sportolj Staicu Simonaval, Berki Krisztiánnal, dr. Kiss Gergellyel, Pulai Imrével, dr. Steinmetz Barnával, Zala Györggyel, hiszen bajnokaink is részt vesznek az 5próba Rióba záró eseményén! Kíváncsi vagy, hogy sportolóink a hozzájuk közel álló sportágat választják-e az 5próbán? Tarts Velünk és legyél a helyszínen részese az élménynek! Válassz sportágat, próbázz sportolóinkkal és a Tiéd lehet a fődíj, egy kétszemélyes út a RIÓI OLIMPIÁRA!

 

5proba-rioba-futas.jpg
5proba-rioba-futas.jpg

 

A Magyar Olimpiai Bizottság „5próba Rióba” szabadidősport eseménysorozat lényege: budapesti és vidéki helyszíneken szabadidősport-események keretében öt klasszikus sportágban (futás, kerékpározás, gyaloglás/nordic walking, úszás, evezés/kajak-kenu), különböző távokat lehet teljesíteni és pontokat gyűjteni. A megszerzett pontokat sorsjegyekre lehet beváltani, melyekből a játék időtartama alatt értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, a fődíj: kétszemélyes út a Riói Olimpiára.

A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy egy résztvevő mind az ötféle mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt.

Az NSV Szervező Iroda által szervezett záró budapesti 5próba Rióba eseményen, július 23-án, 7-15 óra között, a Margitszigeten, az ötféle próbából négyféle mozgásformában - futás, úszás, gyaloglás, és kerékpározás - lehet rövid vagy hosszú távokat teljesíteni és ezáltal pontokat gyűjteni. A rendezvényen külön sátorban a Mini-Ötpróba program is megjelenik, ahol 10 perces mozgással újabb 10 pontot lehet szerezni.

A „Riói pontok” gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amelyben 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt találsz, sőt, az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet! Nevezési díj: 1000 Ft próbánként.

 

Nyereményözön

Felsorolni is nehéz az 5próba Rióba programsorozat margitszigeti zárórendezvényével kapcsolatosan a garantált és sorsolás útján megnyerhető ajándékokat, ám még erre is rátesznek a szervezők egy lapáttal, ugyanis az adidas jóvoltából a csütörtöki és a pénteki napon egy-egy adidas ajándékot sorsolnak ki az aznapi nevezők között!

A csütörtöki nyeremény ajándék egy adidas Ultra Boost futócipő, míg pénteken egy fehér EB mez talál gazdára az online nevezők között.

 

Tarts velünk július 23-án a Margitszigeten, és válassz sportágat Te is!

Választható tusák (több tusa is teljesíthető)

FUTÁS: 5,35 és 21,1 km

GYALOGLÁS, Nordic Walking: 6 és 12 km

ÚSZÁS: 300 és 1500 méter

KERÉKPÁROZÁS: 18 km

A nevezést itt találod »

 

Folyamatos aktuális információkért kövesd a Facebook eseményünket!

A július 23-i eseményre várjuk mind az egyéni, mind a csoportos nevezőket. A záró rendezvényre keressük a legsportosabb vállalkozást, önkormányzatot és egyesületet is!

A Margitsziget egy fantasztikus lehetőség egy sportos nap eltöltésére!

Téged is várunk szeretettel!

VÁLASSZ! SPORTOLJ!

További információ: www.otprobarioba.hu