3...2...1...4RUN! Hír

4run
2010/12/13
Egy új félmaraton sorozatot szeretnénk útjára bocsátani, ami három magyarországi verseny összefogásának eredménye.
Hirdetés
Igyekszünk egy színvonalas, tartalmas és élményekkel teli tavaszi sorozatot szervezni, ahol három régió városát és vendégszeretetét ismerheted meg.
 
A 4RUN első állomásként Debrecen és az I. Rotary Debrecen Félmaraton jelentkezik. A cívis város nem először házigazdája utcai futóversenynek, hiszen korábban nagy nemzetközi versenyeket is szerveztek Debrecenben. A "Rotary" egy új szervezőgárda sporteseménye, joggal mondhatjuk, hogy a jövő futóévad méltó nyitó rendezvénye lesz.
Az útvonal a nagyerdei stadionból indul és ide is érkezik: igyekszik megmutatni a város szépségeit. Külön kuriózum, hogy a mezőny áthalad az Állatkerten, és csak reméljük, hogy nem az oroszlánnak leszel a nyula.
További érdekes kiegészítő programokról később olvashatsz.
 
Szekszárd: borvidék, fröccs! A májusi (2010) verseny óta e három szóhoz szinonimaként csatlakozott a félmaraton, legalább is a futók nyelvtankönyvében.
A 2. Borvidék Félmaraton lesz a vendéglátója a 4RUN versenysorozat második állomásának.
Ezúttal sem kell tartani attól, hogy a dél-dunántúli szervezők ne rukkolnának ki valami meglepetéssel: ötvözni fogják a futóversenyt a borkultúrával.
A 2011-es verseny szenzációjaként a mezőny áthalad Magyarország egyik legnagyobb egy légterű pincéjén. A hatalmas kupolatermek és boroshordók együttese igazi unikummá varázsolják a helyszínt.
A rendezők ígérik, a verseny legalább olyan jó hangulatú lesz, mint tavaly, és persze nem lesz könnyebb. Immár joggal említhetjük, hogy az ország legnehezebb utcai félmaratonját teljesítheted itt!
 
A 4RUN sorozat harmadik , egyben záró fordulójának Keszthely a helyszíne.
A Keszthelyi Kilométerek elnevezésű rendezvény immáron negyedik alkalommal várja a futni vágyókat. A sorozat lezárását és eredményének hirdetését nem is lehetne méltóbb helyen rendezni: a Balaton fővárosa csodálatos helyszín egy futóverseny számára.
Az 10 km-es körpálya útvonala érinti a Balaton partját, a csodálatos Festetics kastély parkját és a különleges hangulatú sétáló utcát, ahol házigazdák, hozzátartozók és turisták egyaránt buzdíthatják a résztvevőket.
Keszthely és a futóverseny szervezői már többször bizonyítottak. Ezúttal sem fogsz csalódni a városban és a rendezvény színvonalában!
 
Látogasd meg a 4RUN oldalát, nézd meg versenykiírásokat, és nevezz 2011 tavaszának legígéretesebb sorozatára!
Hirdetés