Veszprém legfittebb napja 2010 Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/12/07
A sport és az egészség jegyében telt a 2. Tesco Fitt Napok veszprémben, ahol háromszáznyolcvanan mozogtak együtt.
Hirdetés
A program Katus Attila Best Body alakformáló órájával kezdődött, aki a lelkes vezénylés közben még a színpadról is leugrott a közönséghez, és együtt folytatta a gyakorlatokat a résztvevőkkel a küzdőtéren. Varró Gyula az Aerobik Performance keretén belül új zenére tanított be egy koreográfiát, melyet az óra végén már mindenki együtt végzett. Czanik Balázs Veszprémbe is elhozta a tőle megszokott brazil hangulatot Capoeira Aerobic lendületes mozdulataival és ritmusával.
 
Szentgyörgyi Rómeó Fitt Napot , Veszprém! óráján szintén egy különleges koreográfiát lehetett megtanulni – a prezenter az óra végén megdicsérte a közönséget, amiért olyan sikeresen sajátították el a mozdulatsort. Az utolsó erőnléti órát Tatarek Rezső tartotta, aki azzal a felszólítással fogadta a résztvevőket, hogy mosolyt szeretne látni mindenki arcán, még ha nehéznek is érzik a feladatokat – a volt ökölvívó Iron Box Cross edzése keményen megdolgoztatta a közönség minden izmát. Az utolsó előadó, Dallos Ánes jógával kombinált Pilates óráján ellazította a fáradt izmokat, a gyakorlatok elvégzését pedig szöveges magyarázatokkal könnyítette meg.
 
A Tesco Fitt Nap programjában az órák közötti szünetekben sem volt megállás: Strike Zone Class bemutatót tartott Szentpéteri Kriszti , a Völgyikút Fitnesz DanceStep előadásából adott ízelítőt, Szádvári Zoltán és Horváth Csilla Reggaeness animációjához néhány vállalkozó kedvű néző is csatlakozott. Az utolsó szünetben a támogatók ajándékait sorsolták ki a regisztrálók között.
 
 A Veszprém Aréna előterében az Életmód Expo és a Fitnesz Park kiállítói kaptak helyet. Az érdeklődők az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket, eszközöket ismerhettek meg és próbálhattak ki, valamint szaktanácsadáson vehettek részt.
 
A 2. Tesco Fitt Napok , Veszprém eseménnyel lezárult a BSI idei rendezvényeinek sora. 2011. március 27-én, az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon ismét várjuk a mozgás szerelmeseit a SYMA Csarnokba.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés