Menü

2007.03.01.     Hozzászólás 0

Újdonságok a Danubius Premier Fitness hálózat klubjaiban!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy 2007. február 24-től a Danubius Premier Fitness – Wellness hálózatnál lehetősége van fitness / uszoda bérletének árát Üdülési Csekkel történő kiegyenlítésre.
Ha érdeklik a legfrissebb információk a Danubius Premier Fitness klubokról olvassa tovább a cikket, megéri!

Hírek a klubokból!
 

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

~ Nőnapi akció!!!!                                  

Azon vendégeink részére, akik 2007. február 27-től március 08-ig „Nőnapi akció” keretében 6 hónapos bérletet vásárolnak nálunk, 10 % kedvezményt, 12 hónapos bérlet vásárlása esetén 15 % kedvezményt, „Egynapos wellness program” vásárlása esetén 5 % kedvezményt biztosítunk (a wellness kezelések elővételben is megvásárolhatók, ebben az esetben az igénybevétel végső határideje 2007. március 18.)

~ Újdonságok a csoportos foglalkozásokban!

A héten Rubes Anikó oktatóval bővül a margitszigeti aerobic óraadók csapata, aki az óráin megjelenő vendégek igényeihez mérten alakítja csoportos foglalkozásainak stílusát. Repertoárjában többek közt szerepel a hastánc, latin tánc alapú dance aerobic ötvözet, pilates stb.

~ Sóbarlang – Megnyitó március 7-én!

A Holt-tengeri só és kősó felhasználásával vadonatúj technológiával épült sóbarlangunk természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére, különböző betegségek megelőzésére és rehabilitációjára.
 
~ “A vulkán ereje” - Lávaköves kezelés
A lávaköves kezelés javítja a vérkeringést, stresszoldó hatású. Segít az izmok ellazításában, enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát,

Erősíti a kötőszöveteket, felszabadítja az energiablokádokat, amelyek a szervezet diszharmóniáját eredményezik. A kellemesen meleg lávaköveket illatos masszázsolajjal beolajozzuk és Shia-tsu (Japán meridián masszázs) masszázstechnikán alapuló wellnesskezelést végzünk.

Bővebb információért keresse Pieskó Jánost a 889-4904 telefonszámon.


Danubius Health Spa Resort Helia

~ 2007. február 1-től meghirdetjük gyógyászati szolgáltatásainkat a délutáni időszakban is. Kedd, csütörtök 8-18 óráig, valamint szombaton 8-14 között is várjuk gyógyulni vágyó vendégeinket.
~ 2007. február 1. és március 31. között a délutános gyógyászati csomagjainkból 20% kedvezményt biztosítunk.
~ Borkrém masszázs

A relaxáló masszázs során használt híres magyar borokból készített masszázskrémmel végzett kezelést "hungaricumnak" tekinthetjük. Hatása a borkrém hatóanyagtartalmától függően nyugtató, ugyanakkor serkentő. Szolgáltatásainkat már üdülési csekkel is igénybe vehetik.

Bővebb információért keresse Magyar Hajnalkát és Burgert Dórát a 889-5820 telefonszámon.


Hotel Stadion


~ Infraszauna

2007. február 1-től az infra szauna használattal bővültek a bérletes szolgáltatások, így ma már a fitness terem, uszoda, szauna és a csoportos foglalkozások mellett – joga, aerobic, kick-boksz, vizitorna – már az infra jótékony hatásait is élvezhetik bérletes vendégeink.

Bővebb tájékoztatásért keresse Reményi Gábort, a 889-5283 telefonszámon.


Hotel Flamenco

~ Jöjjön el és váltsa meg bérletét még az áremelés előtt tavalyi árakon!

Már üdülési csekket is elfogadunk. Diák, nyugdíjas és egészségpénztári kedvezmény!
Bővebb tájékoztatásért keresse Berendy Brigittát, a 889-5761 telefonszámon


Hotel Helikon

~ 2007. március 10-én Nyílt nap!

Szeretettel várjuk kedves bérleteseinket és leendő bérletes vendégeinket március 10-én, a Helikon Szálloda Sörözőjébe 17:00 órakor.

A program:

- Tekeverseny,
- Biliárd,
- Vacsora,
- Kötetlen beszélgetés

Az italok árából 20% kedvezményt biztosítunk!
Részvételi szándékát kérjük, előre jelezze a fitness recepcióján!
 Bővebb tájékoztatásért keresse Bodó Helénát, a 0683/ 889-670 telefonszámon.


Danubius Health Spa Resort Hévíz

~ DHSR Hévíz új élményfürdővel készül a nyárra!

Épülő élményfürdőnk a nyári szezon előtt kerül átadásra. A 200 négyzetméter vízfelület az élményelemeken kívül egyéb meglepetést is tartogat, egy szauna, pihenőágyak és fedett pihenőterasz is várja az érdeklődőket!

Bővebb tájékoztatásért keresse Kendeh Gusztávot, a +36 30 663 6486 telefonszámon.

 

Jó pihenést kívánunk,

Danubius Premier Fitness - Hálózat

www.premierfitness.hu