Menü

2007.05.22.     Hozzászólás 0

Tornaterem a gyorsétteremben!

Örökmozgó gyerekek mozoghatnak és játszhatnak a McDonald’s május elején megnyitott óbudai éttermében, ahol Közép-Kelet Európa első sporteszközökkel felszerelt gyermek játszóháza és tornaterme létesült.

Az újabb generációs családi éttermek modelljéül is szolgáló épületben a felső szint a szülők és gyermekeik kényelmét szolgálja; a felnőtteknek pihenést, a gyermekeknek pedig aktív szórakozási lehetőséget, a 6-12 éves korosztály mozgásigényére szabott sportos játékokat kínál. A képernyőknek és időmérő óráknak köszönhetően az itt sportoló gyerekek interaktív módon versenyezhetnek egymással a táncszőnyegeken, az akadálypályán, a szobakerékpárokon és a kicsik magasságához igazított kosárlabda pályán.


A McDonald’s évek óta a gyermek sport elkötelezett támogatója. Jelenleg kiegyensúlyozott életmód programjával arra buzdítja a gyerekeket, hogy szabadidejükben minél többet mozogjanak és sportoljanak. Ezt a célt szolgálják az éttermekben elhelyezett sportos játékok, valamint az új Ronald Sport Klub Óbudán.