Soós Viktória minden szerrel az élen végzett Hír

www.vuelta.hu
2008/12/08
Nemzetközi LIMES-VUELTA Kupa - 2008. december 6-7-én a Vuelta Sportegyesület két napos ritmikus gimnasztika versenyt rendezett Budapesten, a X. kerületi, Zágrábi utcai Sportcsarnokban.
Hirdetés

Szombaton a Limes Sportegyesülettel közösen szervezett, nemzetközi LIMES-VUELTA Kupára több korosztályban, hat országból érkeztek tornász lányok. Vasárnap a Dr. Abádné Hauzer Henriette emlékére szervezett kéziszer-csapat versenyen pedig több mint kétszáz lány mérette meg magát.

 

A szombati egyéni verseny felnőtt kategóriájában Soós Viktória minden szerrel az élen végzett, így természetesen az összetett versenyt is megnyerte - mögötte két vueltás lány, Csernyánszky Kitti és Lukács Lilla állhattak fel a dobogóra. Az utánpótlás versenyek során is kiváló gyakorlatokat mutattak be a lányok: a juniorok között a hotvát Mirjana Sekovanic, a Gyerek-I kategóriában a bulgár Aleks Hristova, a Gyerek-II kategóriában a vueltás Szakály Borbála, míg a legkisebbek között Huszár Panna (Hegyvidék SE) diadalmaskodott.

 

A vasárnapi kéziszer-csapatok küzdelme teltház előtt zajlott - a nézők az óvodás csoportoktól a felnőtt csapatokig szurkolhattak kedvenceiknek. A felnőtt versenyzők között a Soós Viktóriával megerősített Vuelta Sportegyesület csapata magabiztos versenyzéssel, két lendületes gyakorlatot bemutatva nyert. A Hegyvidék Sportegyesület csapatai szinte minden korosztályban dobogóra tudtak állni, így összesített teljesítményükkel elnyerték a „Heni-néni” Vándorserleget.
Hirdetés