Menü

2007.08.13.     Hozzászólás 0

premierfitness.hu

Nyílt nap és akciók a Danubius Premier Fitness hálózatnál

A Hotel Stadion és a Danubius Hotel Flamenco Premier Fitness klubokban nyílt napot tartanak 2007. szeptember 22-23-án, kedvezményes belépővel. A megszokott csoportos foglalkozások mellett izgalmas új órákon vehet részt és további meglepetésekkel várnak minden kedves érdeklődőt.

BÉRLETVÁSÁRLÁSI AKCIÓK A PREMIER FITNESS HÁLÓZATNÁL - Fitness bérletvásárláshoz ajándék üdülés!
Fitnessre-fel-üdülés Akció 2007. augusztus 8 - szeptember 8. között a Premier Fitness bérletet vásárlók körében.

Továbbá:
Megnyílt a Danubius Health Spa Resort Hévíz élményfürdője 200 m2  vízfelülettel, fény és hang élményelemekkel víz fölött és víz alatt. Premier Fitness bérletek továbbra is változatlan árakon!

+ 1 hónap klubtagság AJÁNDÉKBA
Amennyiben Ön új vendéget hoz a Hotel Stadion vagy a Danubius Hotel Flamenco Premier Fitness Klubunkba, aki legalább 3 hónapos bérletet vált, a következő bérletéhez + 1 hónapot ajándékba adunk Önnek!
Azoknak, akiknek nincs az ismeretségi körében fitness-wellnessre vágyó, de szívesen részt vennének akcióinkban, Nekik a következő lehetőséget ajánljuk: Premier Fitness autós matricánkat felhelyezve gépjárművére + 1 hónap ajándék klubtagságot adunk, amennyiben a matrica következő bérletvásárlásakor  még autóján lesz. (Az akció a Hotel Stadion, Danubius Hotel Flamenco Premier Fitness, valamint vidéki klubjainkban érvényes.)