Nagy tavaszi fitnesz ünnep a Symában

Nagy tavaszi fitnesz ünnep a Symában

Futanet.hu
2015/03/30
17 színpadon 110 óratípus és 200 fellépő fogadta a 3200 látogatót
Hirdetés

Március 28-án a SYMA Sport-, és Rendezvényközpontban kilencedik alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, a tavasz legnagyobb fitneszeseménye. A szervező Budapest Sportiroda évről évre színesíti a programkínálatot, annak érdekében növeli a színpadok számát, hogy a több ezer látogató biztosan megtalálja a számára vonzó irányzatokat. Erre idén sem volt panasz, 17 színpadon 110 óratípus és 200 fellépő fogadta a 3200 látogatót.

Az esemény névadó támogatója, a Coca-Cola Testébresztő Program éppen tíz éve, 2005 óta tesz azért, hogy minél több ember figyelmét hívja fel az aktív, egészséges életmódra és a kalória-egyensúly fontosságára. Ennek sikeréért a legnépszerűbb és legismertebb oktatókat hívják meg. Néhány fellépő (a teljesség igénye nélkül): a második szülés után először nagyszínpadon visszatérő Béres Alexandra , Katus Attila , Varró Gyula, Tatarek Rezső, Palkó Noémi, Péntek Enikő, Cseresnyés Bea, Almássy Csilla, Zala György.

 

20150328_Fitnesznap_011850.jpg
20150328_Fitnesznap_011850.jpg

 

A nagyszínpad programjában szerepelt egy külföldi prezenter is, Michael Dela Cruze, aki harcművészeti szenvedélyének köszönhetően az elmúlt években számos televíziós produkciónak, nemzetközi show-nak volt koreográfusa. Őt olyan kiváló oktatók váltották, mint a ZÓNA edzést megálmodó Péntek Enikő, valamint a nemzetközi sikerekkel is büszkélkedő Kangoo „királynő”, Sifi.

A Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek csarnokban a terem produkcióit a Piloxing hazai Master trénere, Mezei Eszter, valamint Lara Tsitouras közös órája zárta. A programot figyelve ez a nap már rég nem csak a hölgyekről szól, hiszen a különböző cardio és küzdősport gyakorlatokkal felpörgetett órák a férfiak számára éppúgy kihívást és élményt jelentettek. A Dance teremben idén is izzott a levegő, hiszen - az Afromaniától egészen a klasszikusabb Bailar Aerobikig - a szenvedélyes tánc minden stílusa megtalálható volt.

A termek sikerét jól tükrözi, hogy az előjelentkezés során a helyek két nap alatt beteltek a step, az indoor cycling, a Kranking, valamint a Jóga kisterem óráira.

2015-ben mutatkozott be először az IWI Challange Park terme is, ahol a spartan tréninget, fit-fightot és saját testsúlyos edzéseket egy felépített keretben tesztelhették a látogatók. Emellett persze a klasszikus vonal kedvelői is találkozhattak kedvenceikkel, hiszen nem maradt el a bodyART Lencsés Ritával és Borsodi Balázzsal, s persze a stretching.

A Fitness Akadémia Lendület Területén a fitneszvilág legújabb sztáredzései kaptak helyet, Iron step, Jazz moves, valamint Latin Cardio Dance óra is, amelyet Vörös D. Péter partnereként a Szombat esti láz tévés produkcióból ismert Kósik Viktória táncos tartott.

 

cipos77.jpg
cipos77.jpg

 

Férfiak számára kiemelt program volt a Fitness Akadémia Cross Training & funkcionális terület, ahol a sajáttestsúlyos edzések számos stílusa mutatkozott be. Szarka Ákos és a Flex Gym csapat Streetworkout bemutatót (a fegyencedzéstől a profi streetworkout-ig sok mindenbe belekóstolhattak az érdeklődők) és oktatást is tartott, míg a Csillag születik műsorából megismert Deres Ádám saját fejlesztésű „115” edzésével jelentkezett.

Az International Sporttrainer Academy színpadán egykori breakdance világbajnokunk, Filkóházi Zoli „Fili” is fellépett, aki tánctudásával fűszerezett erőnléti edzést vezetett.

Az Életmód Expo és Fitneszpark minden eddigi méretet felülmúlt, így 2015-ben már 6000 négyzetméteren lehetett kipróbálni a legújabb eszközöket, trendeket, valamint kedvezményes áron megvásárolni a sporttermékeket, kiegészítőket. A résztvevőket több helyszínen is ingyenes szaktanácsadás, egészségügyi szűrés és felmérés fogadta.

 

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés