Menü

2006.10.20.     Hozzászólás 0

www.outdoorsport.hu

Maradj fitt novemberben is!

A legjobb előadók egy színpadon

Az aréna küzdőterén elhelyezett nagyszínpadon az egész napos aerobik program során soha nem látott módon egy napon lépnek fel hazánk legnevesebb aerobik előadói. Magyarország legjobb aerobik óráin részese lehetsz annak az egyedülálló élménynek, amikor többezer aerobikos mozog egyszerre, együtt.


Az órák programját és koreográfiáját az előadók úgy állították össze, hogy mindenki által követhető és élvezetes legyen. A hazai élvonal mellett Fredrik Sjöberg személyében egy külföldi sztár aerobik prezenterrel is találkozhatsz az 1. TeleSport - SPAR FittAréna színpadán.

Indoor cycling-ban is a legnagyobb

Az 1. TeleSport - SPAR FittAréna keretén belül kerül megrendezésre Európa legnagyobb indoor cycling programja, melyen mintegy 300 professzionális LeMond teremkerékpáron pörgethetik a pedálokat a tekerés szerelmesei. Reggel a nagyszínpadon tart órát az indoor cycling hazai csapata, melyre sztárelőadóként meghívást kapott Joan Wenson, a LeMond Academy vezetője is. Érdemes tehát kilátogatni már reggel az eseményre, mert a 300 kerékpáron az aréna küzdőterén lévő óra soha nem látott indoor cycling látványt és élményt nyújt a résztvevőknek és nézőknek egyaránt.

További infókat és a nagyszínpad részletes programját megtalálod a www.fittarena.hu oldalon.