Menü

2006.10.13.     Hozzászólás 0

www.fittarena.hu

Készülj november 25-re!

Ekkor kerül megrendezésre az 1. Telesport - SPAR FittAréna, ahol a legjobb előadók egy színpadon követik egymást.
Az aréna küzdőterén elhelyezett nagyszínpadon az egész napos aerobik program során soha nem látott módon egy napon lépnek fel hazánk legnevesebb aerobik előadói. Magyarország legjobb aerobik óráin részese lehetsz annak az egyedülálló élménynek, amikor többezer aerobikos mozog egyszerre, együtt.

Indoor cycling-ban is a legnagyobb

Az 1. TeleSport - SPAR FittAréna keretén belül kerül megrendezésre Európa legnagyobb indoor cycling programja, melyen mintegy 300 professzionális LeMond teremkerékpáron pörgethetik a pedálokat a tekerés szerelmesei. Reggel a nagyszínpadon tart órát az indoor cycling hazai csapata, melyre sztárelőadóként meghívást kapott Joan Wenson, a LeMond Academy vezetője is. Érdemes tehát kilátogatni már reggel az eseményre, mert a 300 kerékpáron az aréna küzdőterén lévő óra soha nem látott indoor cycling látványt és élményt nyújt a résztvevőknek és nézőknek egyaránt.

Már kaphatók a belépőjegyek

Minden idők legnagyobb hazai fitnesz-aerobik eseményére elővételben mindössze 1.500 Ft a belépőjegy ára. A jegyek már megvásárolhatók a Ticket Express országos hálózatában (www.tex.hu) és a BSI nevezési irodában (1138 Budapest, Váci út 152.).