Fitnesztermek Hétvégéje - Mozdulj rá! LEGek tornája Czanik Balázzsal Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/12/10
Óránként más-más edzővel tornázhatsz a leghatékonyabb mozgásformákra, sőt a családodat se hagyd otthon: a kicsiket a Mikulás, ajándékok és játszóház várja.
Hirdetés

December 13-án évadzáró karácsonyi „Mozdulj rá!” LEGek tornája Czanik Balázzsal a Testnevelési Egyetem Atlétikai csarnokában (XII., Alkotás u. 44.)! Óránként más-más edzővel tornázhatsz a leghatékonyabb mozgásformákra, sőt a családodat se hagyd otthon: a kicsiket a Mikulás, ajándékok és játszóház várja. Te pedig versenyezhetsz a „Mozdulj rá!” LEG-címért és nyereményekért! Gyere és mozdulj velünk, hogy Te légy a LEGjobb!

 

Az egész napos mega fitnesz-rendezvényen a magyar fitnesz- és aerobikedzők színe-java fog edzéseket tartani. A táncos elemektől kezdve a keményebb boxos mozgásformákon át kipróbálhatsz mindent, egészen a Czanik Balázs nevével fémjelzett legkeményebb Hardcore Aerobikig és a nap csúcspontjaként a capoeirából ötvözött Capoeira Aerobikig. A nap végén levezetésként egy kis streching, hogy nyújtott és laza izmokkal távozz.

 

„ Mozdulj rá!” LEG-ek

Versenyt hirdetünk a „Mozdulj rá!” LEG-címért!

Te légy a LEGjobb, a LEGkitartóbb, a LEGerősebb, a LEGszívósabb, a LEGhajlékonyabb…

 

Versenykiírás:

Csináld végig az egész napot, az első óra első percétől kezdve (10.10-től) az utolsó óra utolsó percéig (18.05). Természetesen a szünetekben és a bemutatók alatt Te is megállhatsz, lazíthatsz, ehetsz-ihatsz, pisilhetsz. A versenyre jelentkezni kell, és csak sorszámmal lehet rajta részt venni.

A versenyzőket a többtagú– a megjelenő sztárokból, sportolókból, edzőkből és szponzorok képviselőiből álló – zsűri az edzések alatt folyamatosan figyeli. Aki megáll, kiáll vagy csak túlságosan lazít, ímmel-ámmal végzi a gyakorlatokat, kiesik a versenyből, a zsűri egyik tagja elveszi tőle a sorszámát. (Természetesen tornázni továbbra is lehet, sőt!) Figyelem! Inni szabad torna közben is, de maximum 1 percig lehet megállni ivás céljából és egy ember egy edzés alatt maximum négyszer ihat. Az utolsó óra végén dől el, ki az abszolút nyertes, ki maradt talpon. Első három helyezettet hirdetünk, ha holtverseny lenne, akkor az utolsó óra után „szakítópróba” (valamilyen fizikai vagy tornafeladat) dönti el a helyezéseket. Különdíjasunk a zsűri döntése alapján kerül ki.

 

Jelentkezés:

A helyszínen, a regisztrációs pultnál, délelőtt 9.30-tól az első órakezdéséig (10.10h). Sorszámot a jelentkezéskor, a regisztrációs pultnál lehet kapni.

 

Nyeremény:

helyezett: 1 db exkluzív Capoeira Aerobik sportruha a legújabb, limitált kollekcióból, 1 db Czanik Balázs DVD.

helyezett: 1 db exkluzív Capoeira Aerobik sportruha a legújabb, limitált kollekcióból.

helyezett: 2 db Czanik Balázs DVD.

Különdíjas: részt vehet Czanik Balázs következő fitnesz DVD-forgatásán, mint szereplő.

 

Program: 10.00-18.00-ig

 

Műsorvezető: Kisó (VIVA+)

10.00: Nyitó műsor: pomponos bemutató

10.10: Kovács Attila - Jazzbalett aerobik

10.50: Baucsek Norbi - Boot Camp

11.30: Yaratma hastáncbemutató

11.50: Francia Viki - Fittmix

12.30: Kiss Sanyi - Hardcore Aerobik

13.10: Capoeira-bemutató

13.30: Czanik Krisztián - Fitness Combat

14.10: Niko & Edina - Dance Moves

14.50:Szentgyörgyi Romeó - Kick-box

15.30: Tóth Brigitta - Kangoo Jumps

16.10: Farkas Zolee - Ultrafunkula

16.50: Divatbemutató / fitneszbemutató

17.10: Czanik Balázs - Capoeira Aerobik

17.50 Tofi - streching

 

Várjuk a családokat is, gyerekekkel együtt, mert a karácsonyi hangulatról a Mikulás fog gondoskodni, sok-sok ajándékkal a puttonyában. A kicsik akár egész nap jól érezhetik magukat a játszóházban, ahol szakképzett óvónénik vigyáznak rájuk, amíg a szülők tornáznak.

A celebek erről a rendezvényről sem hiányozhatnak, sőt meglepetés sztárvendégeink is lesznek, akik kezdeményezésünk mellé álltak a tömegsport, a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében.

Megjelenő sztárok és sportolók: Kammerer Zoltán - háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó, Rába Timea (ex-udvarhölgy, műsorvezető), Papp Lili – Miss Balaton 2008, Tóth Tibi – Hooligans, Judy – Groovehouse, VV Leó és barátnője, „Nagyfogyás” Gábor és „Nagyfogyás” Péter.

 

Belépő: 990 Ft. A rendezvény a Fitnesztermek Hétvégéje egyik állomása. A belépő érvényes az összes fitnesz-klubba, amelyik részt vesz a Fitnesztermek Hétvégéje akcióban.


Hirdetés