Fitness nyílt napok Hír

Mozgásvilág.hu
2010/11/17
Próbáld ki ingyen a különböző fitness módszereket és a klubok szolgáltatásait, hogy eldöntsd melyik mellett teszed le a voksodat.
Hirdetés
A következő hetekben sokfelé tartanak fitness nyílt napokat és sportnapokat. Helyenként bérletkedvezménnyel várják a látogatókat, de akad olyan terem is, ahol ajándékkal kedveskednek a részvevőknek.
Az a erobikot mindenhol kipróbálhatod, számos helyen csábítanak a népszerű zumbára és kangoo-ra, sőt, akár a szauna és jacuzzi minőségét is letesztelheted.
 
Egész novemberben nyílt órák a Színes Női Tornastúdióban Cím: 1051 Budapest V. kerület, Kossuth Lajos utca 12 S zerda reggel Intervall, Csütörtök délután Cross-Fit, Péntek délután Aero Box és Intervall Klikk ide!
INGYEN FITNESS, AEROBIC, SZAUNA - OxyFit Nyílt hétvége! Cím: OxyFit - 1162 Budapest XVI. kerület, Timur utca 106 Időpont: 2010. november 20 - 2010. november 21. November 20-án és 21-én ingyenes fitnesz, aerobic, szauna nyílt hétvégére látogathatsz az Oxy Fittben. Igen, jól sejted, ez azt jelenti, hogy aznap ingyen mozoghatsz, szépülhetsz és próbálhatsz ki mindenféle mozgásformát. Milyet? Zumbát, kangoo-t, hastáncot, alakformáló- és gerinctornát, salsa- és hip-hop aerobikot. Lesznek bemutatók és kóstolók is. Ráadásul, ha ezen a hétvégén váltasz bérletet, 20%-kal olcsóbban kapod meg. Sőt! 6000 forint értékű ajándékot is kisorsolnak! Klikk ide!
Ingyenes Dupla Nyílt nap!-Team Fitness Cím: Csillagvár Bevásárlóközpont, 1039. Budapest, Rákóczi u. 36. Időpont: 2010. november 26 - 2010. november 27 November 26-án és 27-én is ingyen sportolhatsz a Team fitness-ben. Itt is zumbázhatsz, kipróbálhatod a kangoo-t és a spinninget, lesz tánciskola és gyerektorna. Ezeken a napokon itt is bérletakciókkal kedveskednek a látogatóknak. Klikk ide!
Nyílt napok EGYENSÚLY ÉS HARMÓNIA KÍVÜL-BELÜL-Premier fitness Cím: Danubius Health Spa Resort Margitsziget Időpont: 2010. december 04 A nyílt nap során folyamatosan látogatható mozgásórák mellett a lélek és a szellem feltöltésére is lehetőséget nyújtanak a különböző életmód előadások, ahol a prevenciótól a gyógyulásig érdekes témaköröket érintenek a szakértők. Klikk ide!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés