Egy új edzésfajta - Kinesis Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2007/10/03
A Kinesis abból a célból jött létre, hogy megszerettesse, és rászoktassa az embereket a fizikai tevékenységre, mely életminőségüket javítja. Az inspiráló elv a mozgás szépségének újra felfedezése szabad és természetes mozdulatokon keresztül.
Hirdetés

A Kinesis™ egy újfajta edzésmód, melynek segítségével végtelenfajta gyakorlat, és mozgás végezhető, mely fokozza a fizikai erőt, stabilitást, és a rugalmasságot.
 
A Kinesis segítségével a különböző sportokhoz edzéstervek széles skálája állítható össze.
Előnyök:
Javítja a felhasználó teljesítményét, akár professzionális atléta vagy csupán kezdő felhasználó.

A Kinesis egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével a legegyszerűbb alapgyakorlatoktól kezdve a komoly testtudatot igénylő mozgáskombinációkig minden korú és edzettségű vendég megtalálja a számára ideális nehézségi szintet. A gyakorlatok rendkívül összetettek, így a mozgás intenzitásától függően lehetnek aktív zsírégető vagy nyugodt, relaxáló hatásúak. A testépítők tehát ugyanúgy sikerrel alkalmazhatják őket, mint azok, akik gerincüket szeretnék karbantartani. 

Az újfajta edzésforma szabadalmaztatás alatt álló technológiákon alapszik. A Fullgravity technológia lehetővé teszi az ellenállás fenntartását háromdimenziós mozdulatok végzésekor. A 3D Pulley Rendszer egy 360 fokban forgatható kötélrendszer, mely lehetővé teszi a szaba, háromsíkú mozgást. Nem elhanygolható, hogy külön hangsúlyt fektettek a designra és a berendezésre, amely így nem foglal el túl sok helyet sem az edzőteremből, sem a lakásból és nem utolsó sorban dekoratív is.

A Kinesis új edzőberendezéseit hamarosan mind több fitness-teremben láthajuk majd, de ajánlanak otthoni használatra is.

Hirdetés