Egy hónap múlva 6. Tesco FittAréna Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/11/02
Változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.
Hirdetés
Az év legfittebb napja. Idén november 27. lesz a 6. Tesco FittAréna, ahol 6 teremben közel 50 óratípus várja a résztvevőket. Változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. Aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna.
 
Változatos program. A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatói tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat – köztük Béres Alexandra, Katus Attila, Varró Gyula, Rubint Réka és Schobert Norbert. A fellépők külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiái, az ezekhez választott hangulatos zenék mind-mind garantálják, hogy különleges sportélményben lesz része annak, aki kilátogat az eseményre.
 
81963-fittcikk.jpg
 
A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is. Idei újdonság a Tánc különterem, ahol a legritmusosabb táncórákhoz lehet csatlakozni.
 
Egészséges újdonságok. A 6. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.
Ezen a télen Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!
A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés