Beautyrobic - Élvezd az új gyönyörű tested!

(x) - Támogatott tartalom
2013/03/05
Fogyás - Meleg terem - Nőiesség - Karcsúság - Bomba alak - Gyönyörű bőr

Többé nem kell az amerikai videó klipeket nézve irigykedned a táncos csajok szexi alakjára és nőies mozgására, ugyanis bármikor ellenállhatatlanná válhatsz és ehhez még csak a tengeren túlra se kell menned.

Mire kell gondolni? Ez nem egy tánc, ez nem egy aerobic óra, ez Beautyrobic. Meleg terem, vérpezsdítő zene, szexi mozgás és nem utolsó sorban a hatékony zsírégetés garantált.
Az óra elején olajjal kenik be a lányok a problémás testrészüket, majd elkezdődik maga a mozgás. Fokozatosan vállnak a mozdulatok egyre forróbbá és szexibbé, a lányok is egyre jobban felszabadulnak s az esetleges kezdeti gátlások hipp hopp elillannak és mindenki önfeledten mozgatja a csípőjét. Az órán az intenzív mozgás hatására a has, a derék karcsúsítása és a fenék feszesítése elkerülhetetlen. A forró hangulatról a zenén és a mozgáson kívül a hősugárzókkal ellátott terem is gondoskodik, melynek hatására a fokozatos hőmérsékletnövekedéssel még inkább izzadunk, ami nagyon jót tesz nem csak az alakunknak, de az egészségünknek és a bőrünk szépségének is, hiszen fokozottabb a méreganyagok távozása.

 

Beautyrobic
Beautyrobic

  

Az óra második részében az alakformáláson van a hangsúly. Nincs más dolgunk, mint élvezni a mozgást, élvezni a testünket. Jókedvre derít, gátlásokat szabadít fel, mindeközben alakot formál. Nemcsak a testet, de a lelket is karban tartja. Hiszen minél inkább elmerül az ember a Beautyrobic mozgásvilágában annál jobban nő az önbizalma, ami a mindennapokat is szebbé teszi. A Beautyrobic minden izmot alaposan átmozgat, miközben szórakozunk és élvezzük a meleget, az ismert dalokat dúdoljuk, s közben észre sem vesszük milyen komoly munkát végez a testünk.

Lehetsz profi, vagy kezdő, itt egy szuper csapat vár egy olyan közösség, aki együtt dolgozik a tökéletes test eléréséért. Nem mellékesen a tükörben nézve végig követheted és csiszolhatod minél nőiesebbre a mozdulataidat és élvezheted a tested. Nem igényel semmi felszerelést, kényelmes ruha egy kis víz és már indulhat is a felszabadító kikapcsoló igazi nőcis program.

www.beautyrobic.hu

 

Beautyrobic
Beautyrobic

 

Bibó Izabella modell és kétgyermekes édesanya szerint:

"Az elmúlt évek legjobb és leghatékonyabb aerobik mozgásformája!!"

"Rövid idő alatt nagyon nagy változást eredményez!!!"

"A hangulat, a zene, a mozgás, a fények,a társaság szuper összessége! Ami a legjobb nincs bonyolult koreográfia benne, ami engem elrettentett mindenféle aerobiktól!"

"Pont azokat a részeket mozgatja meg, ami egy nőnek fontos, has, derék, csípő, fenék, comb és mindezt hihetetlen intenzíven!!! Kilókban, centiben, hangulatban mérhető! Vigyázat függőséget okoz!!"

www.beautyrobic.hu

Hirdetés
Hirdetés