Menü

2008.07.02.     Hozzászólás 0

Aminostar LEG-ek Tornája Fitness turné 2008

2008-ban a LEG-ek tornája fitness sorozatot egy négy állomásból álló országos turné keretében szeretnénk folytatni, minden eddiginél nagyobb tömegeket megmozgatva, minden értelemben!

A turné állomáshelyszínei ezúttal strandok, bebizonyítva azt, hogy a kellemes meleg nyári idő és a testmozgás egyáltalán nem áll ellentétben egymással, sőt! Megfelelő helyen és időben, felkészült edző irányításával ettől éppen hogy felfrissülhetünk, visszanyerhetjük fittségünket.

 

Főként a nyaraló, szabadságát töltő fiatal korosztályhoz szólunk,  hogy létezik strand,  ahol a hétvégi kikapcsolódás, fürdőzés alkalmával „büntetlenül” lelkiismeret furdalás nélkül ehet sültkolbászt, lángost, minden egyéb finomságot ami a strandon kapható….

Ezt azért tehetik, mert a nap folyamán megérkezik a Capoeira Aerobik magyar sztárja, Czanik Balázs és edzőtársai, akik gondoskodnak róla, hogy a plusz kilók ne maradjanak meg, sőt…..!

A turné 2008. július 5-én Budapesten a Dagály strandi nyitórendezvénnyel indul, majd július 19-én Mogyoródon a Sportnap keretében folytatódik. Augusztus hónapban további két strand közönségének szeretnénk kellemes meglepetést okozni, remélve hogy közülük néhánynak a sportág megtetszik, és talán életformájává is válik. Augusztus 2.-án az Abádszalóki strandfürdőbe látogatunk el.

Augusztus végén, 16.-án pedig Hajdúszoboszlón szeretnénk az idei turnét bezárni, bízva a jövőbeni sikeres folytatásban.

  

Mit is jelent a nevünk? Miért LEG-ek Tornája? Kik azok a LEG-ek?


Mindenki aki eljön hozzánk, mert e rendezvényeken egyaránt jól fogják érezni magukat a legfiatalabbak, a legidősebbek, a legvékonyabbak, a legteltebbek, a legközelebb lakók és a legtávolabbról érkezők, a legedzettebbek és a leginkább kezdők, egyszóval mindenki.

A legvékonyabbak izmosodhatnak, a legteltebbek leadhatnak súlyukból, és így tovább, és így tovább…

A rendezvényen az aerobik sportág számos változata megjelenik, a résztvevőknek alkalma lesz valamennyit kipróbálni és kedvére választani. Mindezek a sportág legnépszerűbb, legismertebb óraadói által kerülnek bemutatásra.

Ezen a rendezvényen mindenki a tőle telhető legtöbbet fogja tenni, hogy jól érezd Magad, a sportágat megszerettesse Veled, és Te a lehető legegészségesebb és legfittebb lehess!

Aerobik prezenterek: Czanik Balázs, Czanik Krisztián, Kiss Sándor, Szász Emese, Börzsey Lili, Vass Vivi

Aerobik óratípusok: Capoeira aerobik, Hardcore aerobik, Fitness Kick-boksz, Dance aerobik és még sok más újdonság ezen kívül különféle divatbemutatók tarkitják a rendezvényt.

Info: www.balazsfitness.hu