Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen! Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/03/18
Különterem és újdonságok az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon
Hirdetés
Március 27-én lesz a tavasz első nagy aerobik eseménye – újra válogatott aerobik és fitnesz előadókkal lehet együtt mozogni az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon . A SYMA Csarnokban az aerobikórák mellett lesz az egészséges életmóddal foglalkozó Életmód Expo és a legújabb fitneszeszközöket bemutató Fitnesz Park is.
Különterem új mozgástrendekkel. Az idei évben már egy különteremben is felébreszthetik izmaikat a résztvevők. A Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek Teremben két órán is bemu tatkozik a Bosu – egy állóképesség, hajlékonyság, robbanékonyság és egyensúly fejlesztő fitneszeszköz; ízelítőt ad a hiphop, salsa, sztepp, bboying, capoeira táncstílusokból építkező Urban Dance Team; valamint Varró Gyula és Horváth Gréta is tartanak egy-egy, a nagyszínpadi órájuktól eltérő edzést.
Lépjünk a változás útjára! Béres Alexandra szerint ez az esemény megváltoztathatja az emberek hozzáállását a mozgáshoz: „Az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap alkalmas arra, hogy elindítsa az embereket a változás útján – hiszen a mozgásba bele lehet szeretni! Azért is jó ez az esemény, mert itt többféle mozgást lehet megismerni, kipróbálni, több sikeres edző segít választani. Rávezeti a résztvevőket, hogy a zsírégető órák olyanok, ahol látni lehet majd az eredményt, a táncos órák feledtetik, hogy ez munka, lendületet adnak – a saját igényedet kell megtalálni, és itt van miből válogatni.”
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés