ActivLab Fitnesztermek Hétvégéje Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/25
2008 december 13-14-én a Múzeumok Éjszakájának mintájára, és a nagy érdeklődésre való tekintettel, immár másodszor kerül megrendezésre az ActivLab Fitnesztermek Hétvégéje.
Hirdetés

Idén kiválaszthatják az emberek a munkahelyükhöz, otthonukhoz legközelebbi termet, a klubokban pedig megnézhetik és kiválaszthatják a Presenter of the Year edzői közül a legjobbakat.

 

A Fitnesztermek hétvégéje programra nagy az érdeklődés mind támogatói, mind pedig a sportolni vágyók részéről.

 

1 karszalag áráért – kevesebb, mint 1000 forintért- 100 termet hasonlíthatnak össze a sportolni vágyók, és azok, akik eddig nem mertek lemerészkedni a Fitnesztermek világába.

Megkereshetik otthonukhoz, vagy a munkahelyükhöz legközelebbi Sportcentrumok at, felmérhetik igényeiknek, és lehetőségeiknek leginkább megfelelő létesítményeket.

A Klubok pedig megmutathatják miért érdemes őket választani.

 

A Fitnesztermek hétvégéje az első olyan rendezvény Magyarországon, ami egységesen összefogja a fitnesz világot, a Body&Mind vonalat, és a wellness érzést.

Holisztikus filozófiájával a rendezvény európa-, és világszinten is egyedi!

Ez a  legnagyobb PR -ral rendelkező hazai Fórum, ahol mindenki egy célért: a mozgás öröméért vesz részt. Kezdeményezésünket nemcsak a fitneszvilág sztárjai, hanem  hazai hírességek  is támogatják részvételükkel, megjelenésükkel, és PR kampányainkban való közreműködésükkel. Reméljük, ezzel is egyre több embert segítünk hozzá a mozgás öröméhez, s egyben életének megváltoztatásához.

 

Rendezvényünk jelmondata: „A mozgás nemcsak lehetőség, hanem kulcs az egészséghez!”

 

A tavalyi, első rendezvény óta sok újítással, és bővebb programválasztékkal várjuk az érdeklődőket:

- Több, mint 100 fitneszterem - kiegészülve Pilates-, - és Jóga Termekkel, - Idén először nyereményjátékot is szervezünk: minden látogató ajándéksorsoláson vesz részt, ahol több, mint 100 értékes meglepetést osztunk szét a szerencsések között.

Ne felejtsétek: 1 Hétvége 1 Belépő 100 Terem 100 Ajándék

 

A Fitnesztermek Hétvégéjére a termek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés