2. TeleSport-SPAR FittAréna Hír

futanet.hu
2007/10/27
Óriási fitneszteremmé alakul december 2-án a Papp László Budapest Sportaréna: a „Kavics” a 2. TeleSport-SPAR FittArénának ad majd otthont! Az év legfittebb napján 4 teremben 40 különböző óratípust próbálhat ki az a 4000 mozogni vágyó, aki jegyet vált az eseményre.
Hirdetés

A nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai előadók csábítanak mozgásra – olyan sztárok prezentálnak majd órákat, mint Béres Alexandra, Schobert Norbi és Rubint Réka, Varró Gyula, vagy éppen Hornyák Ádám.

 

A nagyszínpad mellett három különteremben is lehet mozogni. A két fitnesz-aerobik különteremben olyan új, különleges mozgásformákkal ismerkedhetnek meg a látogatók, mint a wellbox , a gymstick, a drilling , vagy éppen a hi-lo xtreme , míg az Indoor Cycling teremben egész nap professzionális t eremkerékpár okon lehet tekerni, így bárki kipróbálhatja, milyen egy több mint 200 fős „mezőnyben” kerekezni.

 

 



 

A mozgásprogramok szünetében érdemes lesz az Életmód Expon is körülnézni, ahol mintegy 100 kiállító lesz jelen. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetnek részt. Az Életmód Expo melletti területen Fitnesz Park várja az érdeklődőket, amely a legújabb fitnesz-eszközök arzenálját vonultatja fel.

 
Hirdetés