Menü

2007.10.27.     Hozzászólás 0

futanet.hu

2. TeleSport-SPAR FittAréna

Óriási fitneszteremmé alakul december 2-án a Papp László Budapest Sportaréna: a „Kavics” a 2. TeleSport-SPAR FittArénának ad majd otthont! Az év legfittebb napján 4 teremben 40 különböző óratípust próbálhat ki az a 4000 mozogni vágyó, aki jegyet vált az eseményre.

A nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai előadók csábítanak mozgásra – olyan sztárok prezentálnak majd órákat, mint Béres Alexandra, Schobert Norbi és Rubint Réka, Varró Gyula, vagy éppen Hornyák Ádám.

 

A nagyszínpad mellett három különteremben is lehet mozogni. A két fitnesz-aerobik különteremben olyan új, különleges mozgásformákkal ismerkedhetnek meg a látogatók, mint a wellbox, a gymstick, a drilling, vagy éppen a hi-lo xtreme, míg az Indoor Cycling teremben egész nap professzionális teremkerékpárokon lehet tekerni, így bárki kipróbálhatja, milyen egy több mint 200 fős „mezőnyben” kerekezni.

 

 

 

A mozgásprogramok szünetében érdemes lesz az Életmód Expon is körülnézni, ahol mintegy 100 kiállító lesz jelen. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetnek részt.
Az Életmód Expo melletti területen Fitnesz Park várja az érdeklődőket, amely a legújabb fitnesz-eszközök arzenálját vonultatja fel.