Uniqa Team - ILB Factory kooperáció

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2016/08/10
Hirdetés

Eddig az Uniqa Team Újbuda SE leginkább egy olyan klubnak tűnt a sportolók szemében, mely elsősorban az élsportra fókuszál, és a klubhoz való csatlakozás is elsősorban olyan sportolók számára volt lehetséges, akik a kialakult edzésrendszerbe be tudtak valahogyan illeszkedni.

Természetesen a tagjaink között eddig is voltak fiatalabbak, öregebbek, avagy az élsornál lassabb versenyzők, de valóban kevesebb ilyen volt, mint a többi egyesületben. Az eddigi rendszerben egyre nehezebb is volt a sokféle tudás összehangolása, és a figyelmemet is annyira meg kellett osztani, hogy sokszor a különféle kategóriák tagjai joggal érezhették, hogy néha el vannak hanyagolva.

A legfontosabb változás a legkisebbeket és az amatőröket fogja érinteni. Fontosnak tartom, hogy ha egy versenyző az Uniqa Team-et választja, és megtisztel a bizalmával, akkor a lehető legtöbb figyelemmel tudjam ezt meghálálni. A megoldás a csoportok bizonyos szintű szétválasztása lesz.

Utánpótlás Műhely

Örömömre szolgál, hogy a jelek szerint a jövőben sokkal több utánpótlás korú versenyzővel fogok foglalkozni. Sok megkeresés történt az utóbbi időben, így most már inkább arra fókuszálok, hogy ezeknek a kicsiknek megfelelő edzéspartnereik legyenek. A végeredmény remélem egy igazi utánpótlás műhely kialakulása lesz.

Coaching

A másik szegmens azok az amatőrök, akik a triatlonra hetente nagyon kevés időt tudnak szentelni, de azt a keveset tudásszinttől függetlenül a lehető legprofibb edzésekkel kívánják lefedni. Én ebben fogok segíteni azoknak, akik a coachingért hozzám fordulnak. Számukra októbertől heti 4 felügyelt edzés lesz. Kettő úszásban és kettő futásban. Emellett természetesen folyamatos edzéstervet fognak tőlem kapni.

Ami a coaching csapat különlegessége lesz, az az, hogy teljesen el fog különülni az edzésük a többi csoporttól. A Tüskésben 7-8ig kedd-csütörtöki napokon fogok velük foglalkozni, és ugyanígy futásaiknál is csak az övék lesz a figyelmem. A felszerelésük egy külön desing-t fog kapni, azaz amellett, hogy azonnal felismerhető lesz a versenyző öltözetéből, hogy Uniqa Team-es, ez a csoport hivatalosan is része lesz az idén létrehozott ILB Factory Team-nek. Utóbbi egy olyan, amatőrök felkészülését segítő program lesz, melynek keretében folyamatosan lesznek havi rendszerességgel nyílt napok, közös edzések, szakmai előadások, és akár klubhoz való csatlakozás nélkül is bárki részt vehet majd ezeken. Az ILB Factory Team, mint ILB által szponzorált versenyzők között ma már nem kisebb neveket találunk, mint a háromszoros hosszú távú bajnok Flander Marci, az olimpikon Tóth Tamás, Molnár Gergő, Badar Gergő, Brassay Réka és még sokan mások.

Az Uniqa Team-en belül létrejövő ILB Factory Team tehát öltözetben a fenti sztárokkal hasonló egyen felszerelésben fog villogni, és egy háromszoros olimpikon felügyeletével fog készülni. A coachingban résztvevők rengeteg kedvezményben fognak részesülni, úgy, mint ingyenes nevezések az ILB által rendezett rendezvényekre, közte a Keszthely Triathlonra! Kedvezményes vásárlási lehetőség az ILB Factory összes termékére, komoly kedvezmény a Mester Bike üzletében Cube avagy BMC kerékpárok vásárlására, High5 termékekre, és még sok más hasonló.

Hívjatok

A részleteket hamarosan csepegtetem, addig is, akit érdekel a lehetőség zaklasson nyugodtan: +36302535537

Hirdetés