Triatlon Tour Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/08/11
Hirdetés

No ez most jó gyors témaváltás, de az ígéret szép szó ugyebár, ezért most jól be is tartom.

Szóval a téma a Triatlon Tour, de felő‘lem hívhatjuk ranglistának vagy kiszámolósdinak vagy bánomisén minek. A lényeg, hogy legyen egy jó kis versenyrendszer végre Magyarországon, a profiknak értelme legyen odaállni, ne csak az kényszerítsen bele a versenyzésbe, hogy majd mindegyik tour állomás egyben valamilyen OB is. Ez amúgy jó ötlet, mert a profiknak így is rengeteg versenyük van. Visszaélni vele viszont nem illik.

Lásd OB díjazás vagy EB válogató Balatonfüred = 25.000 kemény ungarische forint...

Emellett ideje lenne a tömegesítés szlogenje mögött elgondolkodni, hogy annak az istenadta "tömeg"-nek vajon mi a jó?! Megmondom: minő‘ségi kiszolgálás, minő‘ségi, szép versenyhelyszínek, pályák, és ennél több nem-bolyozós verseny. Az amatő‘rök tisztelet a kivételnek, hidegrázást kapnak a bolyozástól. Most ő‘színtén, a többségnek nem is nagyon megy... :)

Szóval ő‘k szeretik önmagukat legyő‘zni. A profiknak pedig azért lenne jó, hogy felmérhessük legalább néha, ki-hol tart kerón!

Részemrő‘l ennyi a vitaindító, aztán lehet elmélkedni. Á“haj-sóhaj mehet ezerrel, szerintem az illetékesek is olvassák nagy számban, tehát a végén még értő‘ fülekre is talál a mondanivaló.

Csak bártan! :D

Hirdetés