Sorsdöntő‘ döntés Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/09/01
Hirdetés

Használjunk nagy szavakat! :)

Egy korszak véget ért, vaaaaaagy új éra kezdő‘dik, nem-nem, legyen inkább sorsdöntő‘, életet befolyásoló döntés! Igen ez nagyjából megfelel.

Bár kicsit talán túlzás, mégis számomra meghatározó döntést hozott a NOB a minap. Csodálkozom is, hogy errő‘l szinte sehol sem olvastam! Nos, a triatlon mindkét kérését elutasították. Ergo marad az Olimpián az 55fő‘s indulói létszám a kért 65 helyett, illetve nem került fel a váltó verseny sem.

Utóbbit nagyon sajnálom, mert egyedülálló lehetett volna, hogy koedukált csapatok versenyeznek! Ugyanakkor megértem a NOB-ot is. Az ITU szerintem késő‘n dobta be ezt az amúgy jó ötletet, és magunkat becsaphatjuk fellengző‘s cikkekkel a Triatlon.org-on, azért amikor 10körüli nemzet indul ebben a számban a VB-n vagy az EB-n, azt nem nevezném óriási versenynek...

Valahogy motiválni kellett volna a szövetségeket, hogy állítsanak ki csapatokat, de utólag tényleg inkább az idő‘szűkét érzem problémának. Most van négy évünk, hogy ezt a versenyszámot felfuttassuk, és akkor 2016ban már talán felkerülhet.

Nekem annyiból meghatározó a döntés, hogy ezennel eldölt, mint sportoló nem leszek jelen Londonban! Jöjjenek a fiatalok. Hú, de elcsépelt... :)  Részemrő‘l rámegyek a 70.3-ra tiszta erő‘bő‘l, aztán, ha úgy érzem már ott sem bírok feljebb mászni, akkor keresek egy falat, amibő‘l lehető‘leg kiáll majd valami szögszerű, és felakasztok rá mindenfélét, neoprént, kerót, csukát. :)

Londonban meg ki tudja, lehet, hogy edző‘ként ott lehetek :)   Bár kicsit frusztrál, hogy innentő‘l kezdve már nem csak rajtam múlik a siker... Majd átütöm fejben. Ja, meg ha hamarabb jön ez a döntés, lehet, hogy még erre a szakmai vezető‘sdire is beadok egy pályázatot... No mindegy, ha más nem, majd négy év múlva. Idő‘m, mint a tenger.

Hirdetés