Menü

2009.03.28.     Hozzászólás 6

Saint Raphael

Elnézés hűséges olvasóimtól, hogy nem írtam már rég, rohanok is ...

Elnézés hűséges olvasóimtól, hogy nem írtam már rég, rohanok is mindjárt kukoricára térdepelni a sarokba, közben meg körmöst kérek a Kenéztő‘l. J

 

Az ok egyébként elég prózai. A Cote d™azur-ön annyira drága az ingatlan, avagy a helybérlet, hogy olyan vállalkozás, mint internetező‘ nem nagyon bír megélni, illetve csak a bevándorlók lakta övezetekben, ahova meg én nem szeretnék menni. Egy részt elég kemény világ az, másrészt a klaviatúrák mindenhol át vannak állítva arabra, vagy mittudoménmire, de igen nehéz megtalálni egy olyan egyszerű jelet is, mint a kukac.

 

Szóval maradt a lehető‘ség, hogy elmenni egy mekibe! (arany boltív!!) Ott volt wireless, cserébe persze kellett némi étket is fogyasztani, de ez nem okozott a szervezetemnek problémát Az már inkább, hogy a fél város ide járt netezni, vagy csak lopta a netet a közelbő‘l, szóval nem szaggattak a megabitek. Az internetezésemet a minimumra szorítottam. Azt hiszem vagy háromszor voltunk.

 

E nélkül is volt dolgom elég. Végül 18-an vágtunk bele a két hétbe. A csapat 5 db 4ágyas apartmanban oszlott el, melyek nem annyira voltak nagyok Inkább baromi kicsinek minő‘síteném ő‘ket, de ahogy a mondás tatrja, sok jó ember kis helyen is. Ja, és volt két szoba, akik tobzódhattak a 25négyzetméteren! Csak hárman micsoda pazarlás nem is értem magamat! J

 

Volt egy fiú szoba:Bartos brothers, Ruzsás, Csortos. Na oda csak erő‘s idegzettel szabad volt belépni. Némi káosz, némi kajamaradék itt is ott is. Minden edző‘cipő‘ a beltérben Minden kártevő‘ elpusztult a két hét végére, az biztos

 

Volt a nő‘i osztag: Vargareni, Borosszófi, Csuthyvirág és Eri a görög.  A kisfiúk sokat lő‘dörögtek arrafelé, de így van ez rendjén. Velük nem sok dolgom volt, hacsak az nem, hogy az összesnek át kellett állítani az üléspozícióját Gondolom kihozták a boltból, aztán felültek J

 

Voltak az öregek: Horváthádám, Benő‘-Benedekgabi és Görbetomi from Gyöngyös. ők egyrészt sokat edzettek, másrész nem nyafogtak. Pedig a Benő‘nek fájhatott a meló 90kiloval Le is adott vagy 4et. Az Ádám küzdött a fiatalokkal, egész szép eredménnyel. A Görbe meg hozta a kötelező‘t, szépen csendben abszolvált mindent, amit egy hosszútávosnak kell.

 

Az Amcsi-Ica páros gardírozta a kisfiúkat az Anhauer-Valet párost. Utóbbiakról fogunk még hallani, jó kötésű 14 évesek, elő‘bbi messze jobb képességekkel, mint nekem volt anno

 

Á‰n a Görlfrend Zitával meg Portugáliában már jól megszokott Nagygerivel cuccoltam össze, Jól elvoltunk. Meg fizikailag is látszódott a korábbi edző‘tábor, így ez volt az erő‘s szoba. A seggünket vádlinkat már mindenki megismeri J sokat nézhették a srácok

 

Az úszást szuperül megoldottuk. Nyitás elő‘tt bérelt pályán tudtunk úszni a helyi franciák mellett ( Frederik Belaubre, Nico Becker, Aurelien Raphael). Bringán végig napsütés volt és gyakorlatilag mindig rövidben nyomtuk. Szépen le is égtünk, mint az aratómunkások.

Futást a már bevált helyen végeztük. Lementünk a partra egy parkba. Ahogy láttuk a helyi menő‘k is itt végzik sokszor az edzéseiket, szóval ha nekik megfelelt, akkor nekünk is.

Hál Istennek nem jött össze a kezdeti terv, hogy 28-an megyünk. Ennyi ember bő‘ven elég egy táborba. Különböző‘ technikai és erő‘ben lévő‘ versenyző‘nek kellett összefésülni a munkáját. Ippenhogy sikerült, szóval köszönöm, 20fő‘snél nagyobb tábort nem fogok egyedül szervezni. De ez szerintem így ahogy van, jó volt, és köszönöm mindenkinek a munkát!

 

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Vince 2009.03.30.   12:39

  Vince

  Sziasztok, Ha jovore kell nektek segitseget, akkor szoljatok! Itt elek Pesten de Francia vagyok es szivesen elintezzem nektek szallas Frban. Udv. V.

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2009.03.29.   19:04

  kuttor.csaba

  Banderas! Keress egy fapadost LA-ből! :) Az alapító tagoknak mindig adok kedvezményt! :)

  válasz erre...

 • Andras 2009.03.29.   18:24

  Andras

  Barcsak en is ott lehettem volna veletek!!!

  válasz erre...

 • AdamH 2009.03.29.   13:13

  AdamH

  Tényleg jó lenne fejleszteni a francia kapcsolatot biztos el lehetne lesni néhány dolgot és meglenne a stabil táborhely is. Kiléphetnénk végre a szakmai belterjességből. Akár mi is fogadhatnánk versenyzőket cserébe.

  válasz erre...

 • kutya 2009.03.29.   08:18

  kutya

  Anno Mikó Karesz szervezett Cannes-ba egy több, mint ötven fős tábort a Delivel... Na, az nem volt semmi. A hotelben mondták is, hogy köszönik, de talán legközelebb máshol verjük fel a sátorfát :) A hely szerintem a válogatottaknak is tökéletes helyszín lenne. Fiatalokkal nagyon jól lehetne dolgozni a futókörön. Jövőre egyébként akarok beszélni a Nico Beckerrel, aki a juniorok mellett edző, és ők bent edzenek a helyi edzőtáborban. Hátha tudnak segíteni szállás ügyben is. Egyébként ha összeadjuk, százezres városban van két 50es uszi plusz három 25-ös... És az út is megjárható 12 óra alatt. Lagalább is nekünk sikerült :)

  válasz erre...

 • AdamH 2009.03.28.   23:02

  AdamH

  Csabi ! Köszönöm a szobá(in)k nevében is a szervezést és a komoly szakmai segítséget, a franciák hozzáállása nem rajtad múlt. Ez már történelem. A technikai dolgokon majd csiszolunk, de szerintem az edzések (és persze a hangulat is) nagyon rendben voltak. Jól volt összeállítva a terv nem gondoltam, hogy ólmos fáradság nélkül menni fog a napi 5-6 óra, de nem volt gond. Az uszoda és a futópálya pazar, a bringát meg említeni sem kell annyi a lehetőség. A Port Frejus-i szállás a pálya mellett mindenesetre megfontolandó a jövőre nézve, szerintem sokat dobna a fílingen. Esetleg lehetne gondolkodni valami gazdaságos félpanzión is, vagy visszük Vörit szakácsnak.:) Benő teljesítménye számomra is nagy meglepetés volt sokan tanulhatnának ebből a hozzáállásból. A látványos esésemet, és az ebből származó kényszerpihenőt leszámítva a többi nagyon rendben volt és remélem látszik majd a teljesítményemen. A létszám emelése egy edzővel nem hiszem, hogy ésszerű lenne, viszont el tudnék képzelni 30-40 embert 2-3 mesterrel csoportokban, de ez már a jövő kérdése. A fiatalok nagyon tehetségesek, és jó szelleműek, de a pontos adagolás végett nem árt, ha a coach minden edzésen rajtuk tartja a szemét. Na kb. ennyi és sikeres felmérőt az Uniqa Team-nek. Üdv Á.

  válasz erre...