Passivity egész héten Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/06/13
Hirdetés

A világbajnokság után kicsi, de lelkes csapatunk hazatért Vancouverbő‘l. Idén nekem már a nyolcadik rövid távú versenyem volt a VB, de úgy tűnik egy ilyen igénybevétel nem hasonlítható más versenyekéhez. Mindenkinek van valami kis nyavalyája, nekem a verseny alatt görcsölgető‘ bal combom nem túl fitt még mindig, továbbá a többiekkel egyetemben a hátamban találhatók kő‘szerű képző‘dmények. Utóbbi kialakulásában valószínűleg szerepet játszott a 11fokos víz, és az emiatt kialakult görcsös úszóstílus.

Hétfő‘n indultunk haza Kanadábó, amibő‘l keddi érkezés lett, tehát a balatonfüredi ETU kupa elő‘tt maradt három nap a regenerálódásra és a felkészülésre. Á‰n úgy döntöttem, hogy ami nem megy, ne erő‘ltessük Vállaltam egy úszóedzést, egy kerékpározást és két futást.

A három napon összesen

Most egyelő‘re azon mesterkedem, hogy a bioritmusomat a régi mederbe tereljem. Első‘ nap még jól ment az alvás, de utána hajnali 3órakor nyugodtan összehozhattunk volna egy körtelefont a többi VB résztvevő‘vel, így Nógrádi žNógi Tamással vagy Török žDusi Alfréddal. Tegnap hátba támadtam a szervezetem! Á‰jfél után feküdtem le “ sokat segített egy pókertorna - és mindjárt ment az alvás délig. Szerintem most már rendben lesznek a dolgok.

A szombati mező‘ny nem tűnik olyan bivalyerő‘snek, bér kétségtelen, hogy sokan vagyunk, ami azért okozhat majd meglepetést. Szerintem a top10ben több magyar is lesz, remélem velem együtt.

A következő‘ hét is a žno training jegyében fog eltelni számomra, de azért zsigerbő‘l megcsinálom a žkötelező‘ket! Szerdán egyik kedvenc versenyem következik majd, a ljubljanai szupersprint, hétvégén pedig valószínűleg visszatérek Bardolinoba. Címvédésrő‘l így szó sem lehet, de egy kellemes helyszínen jót fogok versenyezni. Aztán elkezdem a felkészülést a tiszaújvárosi VK-ra, ami most egyik fő‘versennyé lépett elő‘ nálam.

Hirdetés