Menü

2008.08.10.     Hozzászólás 9

Olimpia No 3.

Rég volt olyan, hogy a telefonom délig lemerüljön, tegnap ez is ...

Rég volt olyan, hogy a telefonom délig lemerüljön, tegnap ez is megtörtént.

Ennek első‘sorban az volt az oka, hogy elterjedt az a félhivatalos információ, hogy újabb visszalépés miatt mehetek az Olimpiára.

Az igazság az volt benne, hogy a dél-afrikai Hendrik de Villiers kórházban fekszik, és elvileg én következem a váró listán.

Nem kevésszer kellett elmondanom, hogy lövésem sincs mi a baja de Villiersnek “ mert ugye nem ugyanaz, ha náthás, vagy ha baleset érte - nem tudom, miért nem az ukrán Glushenkot hívták, és nem tudom, mikor utazhatok, ső‘t még azt sem, hogy utazhatok-e egyáltalán.

Ehhez első‘sorban az kellett, hogy a dél-afrikai olimpiai bizottság hivatalosan is lemondja Hendrik helyét. Ezt ma reggel 6 órakor megtették!

Kiderült, hogy de Villiersnek komoly betegsége van, tehát hála Istennek nem baleset miatt van kórházban. Most a MOB gépezetén van a sor. Akkreditálni kell engem első‘sorban, aztán jól jönne egy repülő‘jegy is, lehető‘leg maximum csütörtökre

Aztán némi válogatott szerkó sem baj, ha van a sportolónál, meg egy darab vízum na, az is jó lenne

Nekem meg rendbe tenni a bringámat, mert eléggé viseltes szegény, plusz beszerezni mindent hétfő‘n, ami kellhet egy Olimpiára.

Pörgő‘s napok várnak rám, nem vitás, de azt hiszem ezt most csöppet sem bánom.

Némi keserű szájízt okozott volna bennem karrierem lezártával, “ legalábbis a rövid távos részét tekintve “ ha az athéni žott vagyok, de nem indulok élmény lett volna az utolsó olimpiai szereplésem.

Most küzdhetek azért, hogy az olimpiai közvetítés alatt kiírják: Hungary

Többre most ne nagyon számítsunk tő‘lem, bár remélem, hogy bő‘ven a középmező‘nyben be tudok érkezni. Ehhez most első‘sorban gyorsulnom kell egy kicsit, mert az utóbbi idő‘szakban már nem az Olimpia határozta meg a felkészülésem.

Gyönyörű szakmai kihívás, hogy négy nap alatt olimpiai formába hozzam magam.

 

Kevesen vagyunk, és egyre fogyunk

Szoktam volt mondani, amikor felmerül a kérdés, hogy kinek sikerülhet egy adott, nem túl könnyű feladat. Na, most itt egy ilyen újra.

Az elmúlt versenyeken úszásban bombaformát mutattam, tehát ettő‘l félek a legkevésbé.

Bringán fogom megleckéztetni magam a leginkább a következő‘ pár napban, míg futáson első‘sorban métert rakok be a zsákba. Utóbbiban nem a sebesség fog úgysem számítani. Egy olyan melós pályán, mint a pekingi, a futáson Gomez kivételével inkább a küzdelem fog dominálni, kicsit lassabb futóidő‘kkel, tehát masszívnak kell lennem!

A küzdelmet tudom garantálni, abban nagy vagyok.

Futás közbeni arcommal kisgyerekeket lehet majd ijesztgetni

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • vadry 2008.08.12.   09:38

  vadry

  HAJRÁ HAJRÁ Csabi :)LÁSSUK AZT A HUN FELIRATOT :) üdv Adry+ Spontán Futók:)

  válasz erre...

 • polipman 2008.08.11.   21:27

  polipman

  Hajrá Csaba, mutasd meg nekik!

  válasz erre...

 • sylverdevil 2008.08.11.   20:30

  sylverdevil

  megy a drukk! :) az m1-es internyű alatt épp mp3-al a fülemben ücsörögtem, mikor szóltak a szülők, hogy "nézzed!" felnézek "-de hát nem megy! (utalva itt ugye az ismert helyzetre) -de megy, most derült ki!" örültem a dolognak! sok sikert :)

  válasz erre...

 • zity 2008.08.11.   12:32

  zity

  Éljen Éljen Éljen!!Na ki a király???:)...ebben is te!

  válasz erre...

 • É 2008.08.10.   22:02

  É

  Annyira drukkoltam ezért!! Még fogok-fogok bizony, jóóó lesz, véletlenek nincsenek, ott a helyed és kész. Mi pedig drukkolunk ezerrel a TV előtt, a futás közbeni arcod pedig majd neked mutogatjuk, ha nem futod ki magadból a max-ot! Meg is érdemled majd :)

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.08.10.   21:33

  kuttor.csaba

  Hát, köszi srácok! Igyekszem! :) Mind a versenyen, mind utána a zöldasztalnál.... Tényleg! eddig eszembe sem jutott,hogy a klubunknak tulajdonképpen két Olimpikonja van!!! Azért ez sem gyakori... Ugyanis Szepi hozzánk van leigazolva. Osztrák-Magyar két jóbarát:))) Ez aztán a globalizmus!

  válasz erre...

 • Horváth Ádám 2008.08.10.   21:33

  Horváth Ádám

  ږccsém ! Nem hiszem el !!! Remélem izgulhatunk mi is a verseny napján. Azt a kiszólást pedig, hogy csak a rövid pályás karrierednek van vége azért jó előjelnek tekintem, öregember lassabban megy de sokkal tovább, mivel már ráér. Találkozunk még az SZTK-ban. Vili mint régi motoros meg biztos tud valamit ! Remélem azért politikus nem lesz belőled. Peking után várnám a további archívokat is nagyon szórakoztatóak, bár biztos csak néhányunkat érdekel. A 90-es Pulyka Tusán indultunk először egy mezőnyben azért azóta messze jutottál. Csak annyit tudnék így a végére mondani amit loribovdennek monodtt a férje píterríd Konán a verseny előtt: Go for it baby !!!! Üdv Á.

  válasz erre...

 • Vitéz 2008.08.10.   20:45

  Vitéz

  No akkor mégegyszer gratula. Az esti riportodat elnézve az M1-en azért arra vigyázz, hogy ne az athéni gépre szállj fel hanem a pekingire :) A Triatlon Szövetség nevű "gittegylettől" meg próbáld megbehajtani a lóvéd!!

  válasz erre...

 • Vili M. 2008.08.10.   19:18

  Vili M.

  GRATULA! Akárhogy is de ott leszel!(Remélem!) A Leila-val jóban voltál ugye? :-))) A Faterja bízom benne támogat és elhárulnak az adminisztrációs nehézségek..... és akkor összeállhat végre a "nagy páros" az Olimpián! KUTYA és a SZEPI! Két magyar férfinak drukkolhatunk 19-én! Hajrá! üdv.: Vili

  válasz erre...